STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Harvey Norman obeležuje 20 let

Harvey Norman, ki ima več kot 300 poslovalnic po celem svetu, praznuje 20 let prisotnosti in uspešnega poslovanja na slovenskem trgu.

16. septembra 2002 je namreč ta avstralska trgovinska veriga odprla svojo prvo poslovalnico v Sloveniji. Takrat je vrata odprla ljubljanska poslovalnica, kateri so v naslednjih letih sledile še štiri druge, in sicer Maribor, Celje, Novo mesto in Koper.


Ljubljanska Super trgovina
Prva poslovalnica je v dveh desetletjih prešla skozi kar nekaj sprememb in posodobitev. Zadnjo prenovo smo izvedli lansko leto. Od takrat je vaša nakupovalna izkušnja pri nas še večje razvajanje.

Na kar devetih prodajnih oddelkih boste tako poleg zavidljive ponudbe in vrhunske kakovosti izdelkov deležni tudi odličnih cen ter ugodnih plačilnih pogojev ob nakupu na obroke. Zato že 20 let s ponosom uporabljamo slogan Zaupanja vreden nakup. To pomembno prelomnico smo pospremili tudi s posebnimi rojstnodnevnimi akcijami in bonus darilnimi karticami. Več o njih v nadaljevanju. 


Vse za vaš dom na enem mestu
V trgovinah Harvey Norman in na harveynorman.si že dolgo ne nudimo le bogate in razkošne ponudbe pohištva ter spalnic, temveč tudi najbolj sveže s področja:

  • računalništva,
  • telefonije,
  • malih gospodinjskih aparatov,
  • bele tehnike,
  • osebne nege,
  • televizorjev in avdio naprav ter
  • kuhinj.

Pohištvo in dodatki za dom
Na oddelku za pohištvo in dodatke za dom vedno poskrbimo za najnovejše pohištvene trende, ki jih za vas pripeljemo iz svetovno odmevnih pohištvenih sejmov. Vedno nova kolekcija barv, vzorcev, materialov in dekoracije bo poskrbela za takojšnji navdih pri opremi doma. Skrbimo tudi za zavidljivo ponudba funkcionalnega in modelarnega pohištva, ki se prilagodi vašemu domu in vašim potrebam.

Spalnice
Na oddelku spalnic vas že 20 let razvajamo s kakovostnimi in praktičnimi spalnicami, vzmetnicami, posteljami in drugimi elementi, ki skrbijo za sproščujoč in obnovitveni spanec. Trudimo se zagotavljati tudi vedno svežo kolekcijo posteljnine iz vrhunskih materialov, ki je primerna za vsak letni čas. Prikrajšani pa niso niti vaši najmlajši, saj lahko pri nas najdete tudi super ponudbo otroških in najstniških sob, ki so polne uporabnih rešitev.

Računalništvo in telefonija
Sprehodite se med bogato ponudbo najnovejših naprav, ki so na voljo na trgu računalništva in telefonije. Zastopamo vse svetovno priznane znamke, kot so Microsoft Surface, Apple, HP, Acer, Samsung, Asus, Xiaomi in še več, kjer boste našli pametne telefone, prenosnike, pametne ure, monitorje, tablične računalnike in tiskalnike. Na svoj račun bodo na oddelku za računalništvo prišli tudi vsi ljubitelji gaminga, kjer navdušuje široka ponudba gaming prenosnikov, igralnih konzol, dodatkov, videoiger in še veliko več.

Velik del naše računalniške ponudbe je na voljo tudi za nakup na digitalne bone, ki jih lahko unovčite do 30. 11. 2022 in prejmete še brezplačno 30-minutno vstopnico za Woop izzive.

Mali gospodinjski aparati, osebna nega in bela tehnika
Olajšajte si življenje in poskrbite za najbolj zanesljive in učinkovite gospodinjske pomočnike. Izbirajte med svetovno priznanimi blagovnimi znamkami velikih in malih gospodinjskih aparatov, ki vam bodo na voljo v vsakem trenutku, ko jih boste potrebovali.

Ponudba aparatov za osebno nego pa bo poskrbela za natančno in preprosto nego tako pri moških kot ženskah. Urejeni in negovani v vsak letni čas z našo pomočjo!

Avdio in video
Oddelek avdio in video naprav vas bo navdušil z vrhunsko ponudbo najnovejših izdelkov za predvajanje kakovostne slike in neoporečnega zvoka. Široka paleta televizorjev največjih diagonal nas je opredelila kot destinacijo številka 1 za velike televizorje. Poleg tega boste na področju avdio naprav našli vse od običajnih slušalk, brezžičnih in brezžičnih športnih slušalk vseh cenovnih razredov do glasbenih stolpov in soundbar zvočnikov.

Kuhinje
Si želite osvežiti svojo kuhinjo? Potem je Harvey Norman pravi naslov. Pri nas lahko najdete oblikovalsko dovršene kuhinje iz vrhunskih materialov, ki vam bodo poleg estetskega zadovoljstva ponudile tudi uporabne rešitve in vrsto detajlov za vsak okus.


Obenem se trudimo zagotavljati pestro ponudbo izdelkov na zalogi. Tako lahko vse za opremo svojega doma dobite na enem mestu in to brez zamudnega čakanja.

Ker želimo to posebno prelomnico praznovati z vami, smo za vas pripravili vrhunske rojstnodnevne akcije. Ob vsakem nakupu pa prejmete še bonus darilno kartico, ki jo lahko unovčite na kateremkoli prodajnem oddelku ob poljubnem nakupu. Obiščite katero od naših poslovalnic ali pa našo spletno trgovino in praznujte z nami!

Po vse za dom v Harvey Norman!