STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Harvey Norman prenovil trgovino v Kopru!

Poslovalnica Harvey Norman v Kopru se ponaša z obnovljenimi prostori in vabi na otvoritev z obilico nagrad, vključno z novo kuhinjo in robotskim sesalnikom.
Prvi majski konec tedna bo za trgovinsko verigo Harvey Norman poseben. S pomembno investicijo, vredno več deset tisoč evrov, je podjetje v Kopru namreč osvežilo oddelek gospodinjskih aparatov in del avdio-video oddelka. Avstralski mega trgovec tako Obali obljublja najsodobnejše izboljšave in privlačnejšo nakupovalno izkušnjo.

[gallery id='33']


Prenovili skoraj 700 m² površin
Celotna trgovina obsega 4800 m² prodajnih površin, prenovljenih je bilo približno 690 m², kjer so osveženi oddelki za male gospodinjske aparate, sesalnike, pranje in sušenje, prestižno kuhanje, hladilnike ter avdio in video opremo. Matic Tavčar iz oddelka za investicije je povedal: "S prenovo smo ne samo posodobili našo ponudbo, ampak tudi pridobili prostor za več izdelkov, kar omogoča boljšo preglednost in dostopnost."


Roboti v akciji
Refika Omerašević, vodja oddelka gospodinjskih aparatov, je poudarila njej najljubšo prednost nove zasnove: "Posebej smo ponosni na naš nov kavni kotiček, ki je namenjen razstavi najnovejših modelov kavnih aparatov." Lidija Rošer, produktna vodja za male gospodinjske aparate, je dodala: "Z velikim ponosom predstavljamo tudi našo posebno ponudbo robotskih sesalnikov EcoVacs. Najnaprednejši model, ki združuje funkciji sesanja in brisanja, kar zagotavlja res vrhunsko čistočo, ima trenutno znižanega za kar 300 €."


Nogometna evforija – z največjimi zasloni na trgu
Dalibor Cupač iz avdio-video oddelka pa je izpostavil prihajajoče nogometno prvenstvo in prednosti novih izdelkov: "Za navijače smo pripravili izjemne televizorje in projektorje, idealne za prihajajoče evropsko prvenstvo. Naš novi Hisense kotiček z velikimi zasloni do 100 inčev ponuja ene največjih zaslonov, ki so trenutno na voljo na trgu."


Dogodek z nagradami in radijskim prenosom
Na dan otvoritve bo Radio Capris predvajal dogajanje v živo. Obiskovalci in poslušalci se bodo lahko potegovali za izjemne nagrade, med katerimi so slušalke Philips in Redragon, robotski sesalnik EcoVacs, kuhinja Ada in dnevni sestav Ringo. Skupna vrednost nagrad presega 1000 evrov.

Pridružite se nam na otvoritvi in si zagotovite priložnost za osvojitev ene od številnih vrednih nagrad, hkrati pa odkrijte najnovejše trende in tehnologije za vaš dom.