STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Hormoni v harmoniji: ko ženske ustvarjajo za ženske

Obdobje menopavze še vedno v precejšnji meri velja za tabu, o katerem se premalo govori. Danes ženske v obdobju po menopavzi preživijo več kot tretjino svojega življenja. Ker se v podjetju Medex te problematike močno zavedajo, nenazadnje imajo zaposlenih skoraj 70 odstotkov žensk, so se odločili, da tudi tu ravnajo skladno s svojim poslanstvom. Na podlagi moči čebeljih izdelkov in dokazov znanosti so razvili program za celovito podporo ženskam v obdobju menopavze. Program obsega novo prehransko dopolnilo BeeHarmony™, katerega posebnost je edinstvena mešanica matičnega mlečka in izvlečka žafrana Royal Balance™, ki v kombinaciji z vitamini K2, D3, E in B6 pomaga uravnavati delovanje hormonov in lajšati nekatere najbolj izrazite simptome menopavze. Poleg izdelka so v Medexu v sodelovanju s strokovnjakinjami ustvarili tudi brezplačni 60 dnevni program Hormoni v harmoniji. Program je dostopen čisto vsem ženskam, ni vezan na nakup izdelka in vsak dan prinaša nove vsebine za doseganje hormonskega ravnovesja na naraven način.

O izdelku BeeHarmony

Prehransko dopolnilo BeeHarmony™ s skrbno izbrano kombinacijo vrhunskih sestavin pomaga na naraven način lajšati simptome menopavze in ohranjati hormonsko ravnovesje. Edinstvena formula izdelka, Royal Balance™, vsebuje dve izjemni naravni učinkovini: dragoceni matični mleček in žafran, pridobljen po patentiranem postopku. K učinkovitosti izdelka pomembno prispeva tudi koktajl kar štirih vitaminov, ki jih žensko telo v tem obdobju najbolj potrebuje: K2, D3, E in B6. Izdelek je popolnoma naraven, brez konzervansov in drugih dodatkov, zato je primeren za dolgoročno uporabo. Njegova učinkovitost je bila dokazana v dvojno slepi, placebo kontrolirani in randomizirani klinični študiji, ki je med drugim pokazala: 79 % manj psihične in fizične izčrpanosti, 70 % manj težav z nihanjem razpoloženja, 70 % manj suhosti vagine, 69% manj razdražljivosti, 68 % manj anksioznosti, 66 % manj pospešenega ali nepravilnega bitja srca, 61 % manj težav z mehurjem, 60 % manj težav s spolnostjo, 58 % manj težav s sklepi in mišicami, 54 % manj vročinskih oblivov in potenja, 53 % manj nespečnosti.

Več o izdelku: https://www.medex.si/beeharmony

Brezplačni 60 dnevni program Hormoni v harmoniji

Program Hormoni v harmoniji ženskam pomaga razumeti, kaj se z njimi dogaja v obdobju menopavze in kako si lahko pomagajo, ter vzpostaviti nove navade za sproščeno, izpolnjeno in kakovostno življenje v zadnji tretjini življenja. Hiter test uporabnicam pove, ali so v menopavzi, nato pa jim 60 dni zapored brezplačno omogoča ustvarjati novo zdravo rutino gibanja z video vajami hormonske joge. Nauči jih sproščanja, jih motivira in jim postavlja dnevne izzive, daje koristne nasvete s področja mentalnega zdravja in ginekologije, zdrave recepte in še več za hormone v harmoniji.