STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Krof iz Cafè Centrala v Portorožu osvojil 2. mesto na natečaju "Naj krof Slovenije 2024"

07. februar 2024

"S ponosom oznanjamo, da je naš slasten krof iz Cafè Centrala prejel prestižno 2. mesto v kategoriji "Inovativni krof" na tekmovanju Naj krof Slovenije 2024," s ponosom sporočajo iz Lifeclass-a. Tekmovanje, ki ga organizira Turistično gostinska zbornica Slovenije, je preraslo v enega izmed najbolj pričakovanih dogodkov v gostinski industriji. Strokovno komisijo so sestavljali Tomaž Vozelj, predsednik Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije in mednarodni ocenjevalec WACS, Alenka Kodele, priznana slaščičarska mojstrica in predavateljica na BIC Ljubljana ter Urška Strnad, vodja gostinstva v Gostinskem podjetju Trojane.

Krof Cafè Centrala, ki združuje inovativnost in tradicionalne okuse, je pritegnil pozornost žirije in obiskovalcev. Je prava umetnina okusov, ki vključuje osvežujočo limonino kremo, limonin gel in nežno meringo. Njegova edinstvenost je še dodatno poudarjena s sestavinami, kot so oljčno olje, maskarpone, limonin liker in bela čokolada. Alenka Kodele je dejala, da je ocenjevanje inovativnih krofov zanimivo tudi za komisijo, saj morajo poleg samega videza upoštevati tudi kombinacijo okusov dodatkov, ki jo je pogosto težko uskladiti z okusom samega krofa.

Krof je bil izbran v močni konkurenci 30 različnih krofov iz vse Slovenije, pri čemer je žirija upoštevala izgled, splošni vtis, pravilno obdelavo testa, stopnjo cvrtja, polnilo in okus.

Vabljeni da okusite ta inovativni krof v omejenih količinah v Cafè Centralu od 8. do 14. februarja. Za nakup večjih količin krofov je potrebno predhodno naročila na (05) 692 10 50. Ne zamudite priložnosti, da uživate v drugem najbolj inovativnem krofu v Sloveniji!

O Cafè Centralu: Cafè Central, del resorta LifeClass Hotels & Spa, je znan po svoji bogati ponudbi tort, rogljičkov, monoporcij, drugih sladic in kav, ki gostom nudijo edinstvena sladka doživetja. Sladice so skozi leta prejele številna priznanja. Obiskovalce navdušuje z vedno novo ponudbo sezonskih, hišno pripravljenih sladic in prazničnih tort po naročilu.