STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Poletni kuharski izziv: Kaj bo skuhal ali spekel Žiga Rustja?

Visoke temperature večine ravno ne privabijo k štedilniku ali kuhanju. Je pa to čas, ko se mnogi odločite za piknike in prižgete žar. Kaj na njemu spečete? Kakšno dobro meso ali zelenjavo? Kombinacija obojega je najboljša! Ravno zato bomo na Caprisu v sodelovanju s Panvita – Ave centrom Koper, našemu Žigi postavili poletni kuharski izziv. Če smo pred praznikom dela v igro poslali Klaro in Špeha, je zdaj na vrsti Žiga. Večkrat se pritožuje, da je lačen in da ne ve kaj skuhat. V tednu, od 12. do 16. julija, ko prevzema mikrofon jutranjega programa, bo imel dovolj časa, da razmisli kaj se bo po službi dogajalo v kuhinji. Doma bo moral pripraviti jed ali obrok iz sestavin, ki jih je izbral v Ave centru Koper. Kaj bo pripravil? Po čem bo zadišalo v njegovi domači kuhinji?

To moraš ugotoviti ti! Odgovor nam pošlji preko sms sporočila na 031 533 288. Nagrajencev bo več, zato se sodelovanje res splača! Spremljaj naš jutranji program in Caprisova socialna omrežja skozi ves teden, saj ti bo Žiga ponudil pomembne namige. Če ugotoviš, kaj se je odločil pripraviti z dobrotami iz mesnega centra Ave Koper, te čaka super darilni AVE GRILL PAKET!

AVE Grill je edinstvena kombinacija začimb in mesa, ki popestri nedeljsko kosilo, piknik v naravi ter različna praznovanja. Pleskavice, čevapčiči, mini burgerji, klobase za žar, piščančja stegna, nabodala in krila so namreč primerni za vse priložnosti in za vsakogar – za občutek domačnosti in svežine.

Poletje in pikniki so tu! Tudi letos so v Panviti izkoristili zimski čas in sestavili produktni portfelj za letošnjo GRILL sezono. V programu vsekakor ostaja tako imenovani železni repertoar, ki ga sestavljajo izdelki iz svinjskega, piščančjega, govejega in telečjega mesa. A ker smo specialisti izdelkov za na žar, vedno poizkušamo ponuditi nekaj več in nekaj novega za razvajanje naših brbončic.

Poleg nove podobe, so tukaj tudi novi izdelki, ki so tako po svoji oblikovni kot vsebinski plati namenjeni sodobnemu kupcu. Tokrat slišijo na ime »LESKOVAČKI VOZ«. Ideja, ki prihaja iz najbolj znanega »žar« mesta na Balkanu je v sozvočju z dobrim druženjem in okusno hrano. Leskovački voz kot tak je način, ki so ga kasneje povzeli tudi japonci v svojem konceptu »running sushi« in temelji na počasnem uživanju v hrani.

Največje AVE GURMANE odslej v mesnih centrih AVE čaka bogat izbor suhozorjene slovenske govedine (T-BONE, TOMAHAWK in RIB-EYE STEAK). So tudi ponosni nagrajenci letošnje AGRE.