STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Siddharta in Big Foot Mama na Caprisovem odru

V Areni Bonifika se je 21. decembra odvil koncertni spektakel dveh najpopularnejših slovenskih rock zasedb – Siddharte in Big Foot Mame. Koncert, ki ga je organiziral Radio Capris, je bil razprodan, kar pomeni, da si ga je ogledalo preko 3.200 ljudi. Caprisov božični koncert so zaznamovale več kot štiri ure fantastične energije in pozitivnih vibracij. Da je obalno občinstvo res nekaj posebnega, pa priznavata tudi pevca Tomi Meglič in Grega Skočir. »Taka prava rock 'n' roll fešta se lahko zgodi samo na Obali«, dodaja Meglič.

Big Foot Mama so občinstvo uvodoma ogreli s svojo prvo uspešnico »Mala nimfomanka«, ki bo prihodnje leto dopolnila 25 let, sledile pa so rock klasike, kot so »Rola se«, »Led s severa« in »Črn tulipan«, ki so jih Big Footi odpeli enoglasno z občinstvom.

Ker prav v teh dneh mineva 20 let od izida njihovega prvenca »ID«, so na tokratnem koncertu Siddharta v živo odigrali tudi nekaj pesmi s tega albuma, denimo »Pot v X«, »Črnobelo« in »Nespodobno opravilo«. Seveda pa niso manjkale njihove največje uspešnice »Na soncu«, »Samo edini«, »Ring« in »Ledena«.