STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Prekrasno vzdušje na Caprisovem Fish pikniku!

V soboto, 1. avgusta, se je ekipa Radia Capris z izbranimi tridesetimi poslušalci odpravila na ladjo Laho. Vzdušje in energija na Caprisovem fish pikniku sta bila čudovita, kar lahko vidite tudi na fotografijah.

Presrečni smo, da imamo tako simpatične in zabavne poslušalke in poslušalce, ki nas podpirate pri vsakem projektu. Zaradi vas to z veseljem počnemo in se bomo trudili biti še boljši. Hvala!

Posebna zahvala gre našim čudovitim sponzorjem, brez katerih dogodek ne bi bil tako uspešen. Hvala Vinakoper, ki je poskrbel za mehurčkasto dobrodošlico in plažne brisače za vse udeležence.

Poletje ne bi bilo zabavno brez Bestway napihljivčkov, ki so tudi tokrat poskrbeli za posebno doživetje tako v morju kot na ladji. Ker smo v soboto namerili kar 35 stopinj, so še kako prav prišli ohlajeni hmeljni napitki Nektar distributerja Venka Vojo in ledeno mrzle vode Voda902.

Največja zahvala pa gre vsem zaposlenim na ladji Laho, ki so nas sprejeli z odprtimi rokami, nasmehom na obrazu in ustregli vsem našim željam. Se zagotovo še vidimo in ponovimo tudi naslednje leto.

Galerijo celotnega dogajanja ti lahko pogledate tukaj