STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

BONIFIKA SUMMER ARENA: Nina Pušlar in Petar Grašo

Zaradi izrednega zanimanja koncert Nine Pušlar in Petra Graša selimo na novo lokacijo, in sicer na parkirišče pri stadionu Bonifika, kjer bo 14. junija zaživela BONIFIKA SUMMER ARENA! Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima (bencinski servisi, pošte ...) ali kar preko spleta na tej povezavi.

Pripravite se na največji glasbeni spektakel tega leta na Obali! Prvič bosta na isti oder stopila dva vrhunska glasbenika, ki obljubljata večer, ki ga ne boste nikoli pozabili - večer poln strasti, ljubezni in nepozabnih glasbenih trenutkov.

Po razprodanih koncertih v številnih mestih, ki so obnoreli Slovenijo, vam z velikim veseljem predstavljamo enega in edinega - Petra Graša, ki bo v Kopru pričaral čarobno noč, napolnjeno z glasbo, emocijami in zabavo! Petar Grašo, priljubljen glasbenik in mojster romantike, nas bo popeljal na glasbeno potovanje, polno njegovih največjih uspešnic, kot so Moje Zlato, Ko nam brani, Volim i postojim in mnoge druge.

Nina Pušlar je s svojo glasbo in osupljivo iskrivo energijo osvojila tako srca poslušalcev kot tudi radijske frekvence in odre. Od začetka svoje kariere, ki se je začela z zmago na bitki talentov leta 2005, je do danes napolnila že skoraj vsa slovenska prizorišča. Dvakrat razprodala Križanke, nastopila v legendarni dvorani Tivoli, posnela sedem studijskih albumov in ogromno uspešnic. Leta 2023 pa je kot prva slovenska izvajalka napolnila Areno Stožice. Njeni nastopi, na katerih skladbe izvaja s priznanimi slovenskimi glasbeniki, so glasbeno in pevsko dovršeni. Nina skozi pesmi izraža sočutje, ljubezen in veselje do življenja, s čimer navdihne slehernega poslušalca.