STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Capris v prazničnem decembru oddaja iz Magične hiške

Že četrto leto zapored smo naš radijski program v prazničnem decembru preselili na teren. V središče prazničnega dogajanja smo namreč za ves mesec postavili »magično hiško«.

Decembra smo vsi odlično razpoloženi, veselimo se druženja s prijatelji in najbližjimi, uživamo ob prazničnih dobrotah in se na različne načine zabavamo (tudi) na prostem. A ob tem se vsi skupaj dobro zavedamo, da mnogo ljudi praznike preživlja s cmokom v grlu. Prav najmlajšim prijateljem in družinam, ki živijo v hudem pomanjkanju, namenjamo največjo pozornost tudi v naši »magični hiški«.

Ves mesec zbiramo praznične dobrote in finančna sredstva za socialno ogrožene in vsako leto smo bolj uspešni – hvala vam! Največja dobrodelna akcija leta na Obali je postala že tradicionalna. Tako kot je tradicionalno tudi naše druženje z vami tik ob morju!

V našo »magično hiško« prihajate na klepet, druženje, po svojo glasbeno željo ali pa pač zato, ker se želite fotografirati z enim od naših gostov.

Medtem ko se okoli našega terenskega studia ves čas čuti utrip živahnega dogajanja, tako na drsališču kot pred koncertnimi odri, se nam v program oglašajo tudi iz drugih obalnih občin. Tudi decembra je Obala eno – in veseli smo, da smo v tem prazničnem mesecu eden drugemu v živo dobra družba tudi v poznih večernih urah.

Na naše povabilo se vedno odzovejo tudi številne znane osebnosti. V naši »magični hiški« ste lahko spoznali tudi Gibonnija, Tonyja Cetinskega, Slavka Ivančića, Siddharto, Leo Sirk, naše Masterchefe, obalne župane, uspešne domače športnike ...

Naš decembrski mobilni studio se odpre sočasno s prižigom lučk v obalnih občinah, v njem pa se družimo do zadnjega dne v letu.