STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Caprisov Kamijončin – obiskali smo Korte, Novo vas in Hrvatine!

AKCIJA JE ZAKLJUČENA!

Caprisov Kamijončin – kmalu obiščemo vaš kraj! Caprisova ekipa bo ponovno pognala Caprisov Kamijončin in se pripeljala do vasi v zaledju!

Čakajo nas lepi popoldnevi, polni dobre glasbe in super nagrad za velike in male. Družili se bomo na glavnih trgih in pri gasilcih.

Po 16. uri nas boste našli v sledečih krajih:

  • ponedeljek, 6. maj: Nova vas – na trgu, v primeru dežja pri PGD Nova vas (od 16.00 do 18.00)

  • sreda, 8. maj: Korte – PGD Korte (od 16.00 do 18.00)

  • petek, 10. maj: Hrvatini – PGD Hrvatini (od 16.00 do 18.00)

Tudi letos bomo naš Kamijončin napolnili s super darili! Za najmlajše je podjetje Sgermobil pripravilo simpatične namizne igre, Eurospin Eurospinove Zapestnice čustev, Bestway pa en kup barvnih napihljivčkov, s katerimi se bomo na morju zabavali vse poletje!

Za žejo in vitamine bo poskrbela Cedevita in to z novimi sadnimi kombinacijami, lahkotnega in osvežujočega okusa. Za popoldansko malico bomo s seboj imeli mamljive paštete Argeta. da pa ne pozabimo še na hrano za dušo, to je Bakina tajna.

Še en zelen kamijončin se nam bo pridružil - Srečomobil, ki z Loterijo Slovenije deli srečo! In pa podjetje Primorski skladi, ki je za vas pripravilo veliko promocijskega materiala.

Čakali vas bomo polnih rok! Zato ne oklevajte in pridite se zabavati z nami!

Vas zanima, kako smo se imeli lani? Poglejte tukaj!

Tako smo se imeli v Hrvatinih:

Tako smo se imeli v Kortah:

Tako smo se imeli v Novi vasi:

Darila za Caprisov Kamijončin so pripravili:

Srečomobil, ki skupaj z Loterijo Slovenije deli srečo. Srečo je 3,5-tonski lepotec Fiat Ducato, ki se je podal na pot s posebnim poslanstvom: da ponese srečo med množice, v odročne kraje in povsod tja, kjer ga nestrpno pričakujete in ga boste z veseljem sprejeli. V SrečoMobilu boste lahko vplačali vaše najljubše Loto številke, sanjali o fantastičnih Eurojackpot dobitkih in preizkusili srečo v Vikinglottu - ali pa le popraskali najnovejše srečke Loterije Slovenije.

Eurospin – pametni nakup Z nami je velik prijatelj dobrodelnosti - Eurospin. Tudi v letu 2024 nadaljuje z utrjevanjem družbeno odgovorne znamke in z donacijo Zvezi prijateljev mladine pomaga družinam v stiski. Tokrat so svojo družbeno odgovornost razširili na področje duševnega zdravja otrok, saj je letošnji prodajni izdelek precej več kot igrača ali prikupen otroški modni dodatek. Razvili so pripomoček za čustveno vzgojo otrok – zapestnico čustev, s katero lahko starši in vzgojitelji otrokom pomagajo prepoznati čustva in jih skozi pogovor naučijo primernih odzivov nanje.

CedevitaNov okus še nikoli tako eksotičen! Poskusite tropski duo Ananas&mango, ki v vaše življenje prinaša poln okus. Kombinacija sladkega ananasa in sočnega manga vas bo presenetila s svojim osvežilnim okusom, ki je kot nalašč za tople poletne dni.

Bestway ustvarjajo nepozabna doživetja za vas. Če vas mika sproščanje v bazenu, avantura v naravi ali razvajanje otrok na plaži, je Bestway Slovenija vaša najboljša izbira! Naš Kamijončin so napolnili z ogromno napihljivčki, ki so nepogrešljivi sestavni del vsakega poletja!

Sgermobil je podjetje, ki nudi velik izbor mobilnih aparatov in dodatne opreme. Že od leta 2006 so pooblaščeni prodajalec storitev Telekoma Slovenije. Nahajajo se na kar 10 lokacijah po vsej Sloveniji, kjer je možno sklepati in podaljševati naročniška razmerja ter opraviti vse storitve Telekoma Slovenije.

Argeta, dobra stran kruha. Mesna in ribja pašteta številka 1 v EU. Že več kot 50 let imajo pri Argeti svoje kupce v mislih in srcu pri vsem, kar počnejo. Ponuditi želijo najboljši obrok na najbolj iskren način, zato ves čas izboljšujejo svoje recepture in postopke priprave. So največji proizvajalec paštet na svetu, Argetina uradno zaščitena oranžna barva pa se ponaša že na več kot 30 trgih po celem svetu.

Bakina tajna – hrana za dušo

Džem: Trideset zardelih sadežev in veliko ljubezni – to je že generacije njihov recept za kilogram mareličnega džema Bakina Tajna. Ko pride konec tedna in se sprostite od službe in šole, imate končno čas za uživanje v sobotnem zajtrku. Razveselite družino s sladkimi miškami in mareličnim džemom ter si delite sladke grižljaje in načrte za vikend.

Primorski skladi so družba za upravljanje investicijskih skladov s sedežem v Kopru. So ena prvih družb za upravljanje v Sloveniji. Investicijske sklade, v katerih tudi sami nastopajo kot veliki vlagatelji, uspešno upravljajo že več kot 30 let. Upravljajo pet podskladov, kateri so del Krovnega sklada PSP. Ponujajo nabor skladov, primernih za različne profile tveganj, časovne in investicijske horizonte ter ekonomske situacije. Namenjeni so različnim tipom vlagateljev in tržnih razmer z enostavno možnostjo prehajanja med skladi, kadar si vlagatelji to želijo.

Prijatelji in podporniki Kamijončina: