STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Caprisov Kamijončin v vsako vas!

Predstavljajte si vroč poletni dan, ko je zunaj več kot 30 stopinj, vi doma počivate pod klimo in si zaželite osvežitve in dobre družbe, vendar se vam ne da v pregretem avtomobilu zapeljati do mesta ali na plažo, ki je polna turistov. In potem zaslišite tisti dobro znan zvok, ki nakazuje, da je v mesto ali vas prišla dostava! :)

To je bil letos tudi zvok Caprisovega kamjončina, ki se je na ceste premierno zapeljal v juniju.

Caprisova ekipa se je potikala po vsej Obali, pozabili pa nismo niti na zaledje. Obiskali smo vas v Bertokih, Svetem Antonu, Pobegih, Čežarjih …

… pa tudi na Maliji, Šaredu in v Kortah. Naš kamijončin se je zapeljal tudi v piransko zaledje, in sicer v Sveti Peter, Sečovlje, Padno in Novo vas.

Pozabili pa nismo niti na naše prijatelje v Šmarjah, Krkavčah, Koštaboni, Babičih, Vanganelu in Marezigah.

Seveda smo rade volje obiskali tudi Hrvatine, Elerje in Škofije. Prvo turnejo pa smo zaključili na Kozini ter v Materiji, Hrpeljah in Ospu!

V kamjončinu se je, poleg Caprisovih voditeljev, skrivalo veliko daril, ki smo jih razdelili med vas in vaše najmlajše. Za ledeno osvežitev in energijo smo poskrbeli z ledenimi kavami Barcaffe Lattiato. Za zaščito in zagorelo polt smo delili SUN CARE izdelke Kozmetike Afrodita. Najmlajši so se razveselili napihljivčkov Bestway, ki so obvezna oprema za na plažo ali pa kar za v domač bazen. Seveda pa smo med vas, zveste poslušalke in poslušalce, razdelili tudi ostala presenečenja Radia Capris, odžejali pa smo se z ohlajenimi vodami VODAVODA, za katere je ekskluzivni distributer Venka Voyo.