STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Dobili smo 40 herojev z Obale!

S posebnim druženjem se je zaključila posebna Caprisova akcija - HEROJI DNEVA. V koprskem Generation baru smo se radijci v sproščenem vzdušju družili z vsemi heroji in tako dali "piko na i" projektu, s katerim smo dva meseca predstavljali posebne ljudi z Obale.

Radio Capris je sprejemal predloge poslušalcev: prejeli smo jih res ogromno, predstavili pa 40 posebnih zgodb – posebnih junakov z Obale. Gre za posebne ljudi, ki s svojimi dejanji v domačem okolju počnejo nekaj dobrega, ki nas s svojimi sporočili navdihujejo in širijo pozitivne misli.

Ne gre zgolj za posameznike, ki se ukvarjajo z dobrodelnostjo. Heroji so postali tudi ljudje, ki so s trdno voljo in vztrajnostjo preboleli kakšno težko izkušnjo ali preprosto lepšajo dneve soljudem.

Štiri zgodbe se dotikajo pomoči živalim, predstavili smo tudi ljudi, ki se prostovoljno ukvarjajo z varstvom okolja, učenjem najmlajših, heroji so postali tudi koprski gasilci, reševalci in posamezniki, ki so s trdno voljo in vztrajnostjo premagali težke življenjske preizkušnje.

Med heroji so se znašli tudi voznica koprskega mestnega avtobusa, koprska policistka, izolski raper, ki s svojo glasbo ozavešča mlade in 100-letnica iz Nove vasi. Vse heroje smo radijci obiskali, jim predali "plaketo" in z njimi posneli pogovor, ki smo ga poslušalcem predvajali v našem jutranjem programu.

Heroji dneva prve sezone so postali: Alenka Hrabar, Alenka Malej, Ana Grižon, Ana Nadoh, Andrea Bogataj Krivec, Andrej Bučar - Drill, Andrej Samec, Andreja Lenassi, Arijana Kaltak, Črt Seušek, Damjan Muhič, Danilo Hvala, Danilo Kocjančič, Darja Senica, Ela Čejvanović, Emilija Pavlič, gasilci Gasilske Brigade Koper, Klemen Kladnik, Klemen Pahor, Kristina Štefanec, Manca Peček, Marija Mahne, Marjan Drčar, Marjetka Belšak, Matevž Brec, Miha Vivoda, Milan Petrovič, Mojca Stojkovič, Nataša Marinac, Nenad Sedlarević, Nick Špoljar Dežjot, Peter Maričič, reševalci Reševalne enote Ilirska Bistrica, Simon Bole, Slavko Ivančić, Stasja Mehora, Timotej Cah, Urška Košir in Vesna Klančar.