STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

FOTO: El panino nas je tokrat popeljal na Golič

Še zadnji spomladanski El Panino je za nami. Tokrat smo se v družbi poslušalk in poslušalcev podali na Golič in imeli smo se fantastično! Kljub temu, da je bila tokratna tura nekoliko daljša in bolj zahtevna, nam je uspelo! :) Golič je travnat greben s katerega se odpira lep razgled na Istro, morje, Snežnik ter seveda na Slavnik. V lepem vremenu se lahko vidi tudi Dolomite in zahodni del Julijskih Alp.

Tudi tokrat ni šlo brez božanskih paninov iz Mlinotesta, za žejo pa smo med vas razdelili osvežilne vitaminske vode Cedevita, ki so nam dale veliko vitaminov, magnezija in cinka. Pridni pohodniki ste bili deležni številnih daril naših prijateljev. SWY Brand je pripravil proteinske čokoladice, majice, nogavice in ostale izdelke za športno aktivne. FOSTPRINT SPORT (Soria Natural) so delili stekleničke za odlično pripravo telesa pred treningi in za več energije pred pohodom. Poleg stekleničk pa še nekaj njihovih darilnih paketkov.

Polleo sport (poslovalnica Koper) so pripravili bogate športne pakete. Kavarna Zvon je enemu srečnežu podarila bon za celo torto, Argeta pa nas je razvajala s slastnimi namazi. Za dozo kofeina je poskrbela odlična turška kava Barcaffe Black'n'Easy, med nagradami so se skrivali tudi boni za Picerijo Vesuvio ter ajvarji in džemi Bakina tajna. Prvič se nam je pridružilo tudi podjetje Infraslim Koper, ki je podelilo kar nekaj darilnih bonov za njihove super storitve. Pa da ne pozabimo še na srečo! Tudi tokrat bili z nami Srečomobil in nas razveseljevali s super srečkami.

Caorisova ekipa se je tudi tokrat pripeljala s Kio Sportage iz Avtocentra KIA Jereb

Zadnji El Panino pred poletnim premorom je minil v odličnem vzdušju, tudi tokrat pa smo s skupnimi močmi poskrbeli, da je ostala narava nedotaknjena. Hvala! Se vidimo na septembrskem El Paninu!

Foto: Jaka Ivančič