STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

FOTO: Vrata novih studiev smo danes odprli tudi poslušalcem

Vrata novih radijskih studiev na Pristaniški 4 v Kopru smo danes na stežaj odprli tudi poslušalkam in poslušalcem. Med tretjo in šesto popoldan smo pripravili vodene oglede vseh radijskih prostorov, poslušalci pa so poldrugo uro lahko uživali tudi v prvem uradnem koncertu na Caprisovem glasbenem odru, ki je del največjega studia (edinega s pogledom na morje, seveda). Nastopili so edini in edini - Gedore!

Nastop zasedbe Gedore smo v živo prenašali tudi na Facebooku (posnetek najdete spodaj). Za pogostitev naših super gostov, poslušalk in poslušalcev so poskrbeli v gastro baru Atlantida.

Številni (predvsem najmlajši in najbolj pogumni) poslušalci so se usedli tudi pred rumen Caprisov mikrofon in v eter povedali marsikaj zanimivega :)

Na obisk je prišlo tudi veliko poslušalcev iz drugih slovenskih regij, ki naš radio spremljajo preko interneta. Vsi so prezadovoljni, da se bo Radio Capris že v nekaj tednih vključil v digitalno radijsko omrežje, kar pomeni, da bo naš program odslej slišen po velikem delu naše države.

POSNETEK KONCERTA GEDORE V STUDIU RADIA CAPRIS (KLIKNI)

Fotografije: Tomaž Primožič (FPA)