STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Nalepka zvestobe, ki prinaša brezplačno gorivo in šoping!

Najbolj priljubljena akcija vseh časov na Obali poteka dvakrat letno, v jesenskem in pomladnem času, in prepričani smo, da jo vsi zelo dobro poznate! Nalepko zvestobe »Obala je zakon« ima na zadnjicah avtomobilov (pa tudi motorjev in avtobusov) nalepljenih že preko 10.000 naših poslušalcev!

Saj veste, kako gre … vi nalepite nalepko na zadek avtomobila, mi pa vas ulovimo nekje na cesti. Ko vas ustavimo, je nagrada brez debate vaša! :) V jesenskem času običajno razveseljujemo z brezplačnim nakupovanjem, spomladi pa rade volje brezplačno odžejamo vaše jeklene konjičke!

Do sedaj je svojo nagrado prejelo že preko 700 poslušalk in poslušalcev Radia Capris. Posebej je sicer odmevala prav letošnja akcija, ki smo jo skupaj s Park Centrom Koper in OMV Slovenija pripravili takoj po koncu epidemije Covid19. Naša patrulja zvestobe je med Ankaranom in Piranom s črnim Renault Meganom iz Trgo ABC Koper ulovila preko 40 poslušalk in poslušalcev in jih nagradila s tankom goriva in brezplačnim nakupovanjem za vso družino!

Nalepko »Obala je zakon« lahko dobite na Radiu Capris in pri partnerjih projekta. Kmalu se spet vrnemo na ceste in obljubljamo nova presenečenja!