STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

ZAKLJUČENO: Vračamo se na ceste in delimo brezplačno praznično nakupovanje!

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA!

Na Caprisu smo presrečni, da ste nam poslušalci v letošnjem letu namenili rekordno poslušanost v zgodovini naše radijske postaje in se zato s še večjim veseljem ponovno podajamo na ceste, kjer bomo najbolj zveste poslušalce ponovno lepo nagrajevali. Caprisova patrulja zvestobe bo ponovno v akciji, in sicer od ponedeljka 13. novembra, vsako jutro in vsak popoldan.

Na cesti boš tako vsak dan lahko občudoval Audija Q5 iz Porsche Koper, ta lepotec pa ti bo prinesel brezplačno praznično nakupovanje v Park Centru Koper. Sam si boš izbral trgovino v Park Centru Koper, v katerih boš zapravil svoj darilni bon. Na naš račun boš naredil špežo, ali z novim parfumom presenetil svojo ženo, možu boš lahko podarila nov brivnik, svojima otrokoma pa bosta kupila naaaaajvečjo igračo!!!!!

Naloga pa je seveda zelo preprosta. Če bo na zadku tvojega avtomobila ena od nalepk Radia Capris in te bo naš voditelj v radijskem programu pozval, da vozilo varno zaustaviš na prvem možnem mestu, bo tvoj darilni bon za nakupovanje!

Kje so na voljo nalepke?

Motivi Caprisovih nalepk, ki so nastali iz pogosto uporabljenih stavkov oz. besednih zvez v naši regiji, so brezplačno na voljo na Radiu Capris (Pristaniška 4, Koper), v Park centru Koper (na info pultu trgovine Špar) in v Porsche Koper. V minulih letih smo sicer med vas razdelili že 22.000 nalepk, ki večkrat na leto prinašajo krasne nagrade: celoletne vinjete, brezplačno gorivo, brezplačno nakupovanje v vašem priljubljenem trgovskem centru …

Nakupovalno središče Park center Koper - le korak od doma, svojim strankam omogoča nepozabno nakupovalno izkušnjo. V raznovrstnih prodajalnah, ki že vrsto leto privabljajo številne kupce, lahko dobite vse kar potrebujete: živila, tehniko, potrebščine za šolo, dom in vrt, oblačila za otroke in odrasle, izdelke za osebno nego ali tiste za vaše hišne ljubljenčke, vse za prosti čas in šport ter še mnogo drugega. Na voljo je tudi otroški kotiček, nakupite lahko darilne bone, zagotovljeno pa je tudi parkirišče.

Zvesti prijatelj Caprisove akcije je Porsche Koper, tokrat z Audijem Q5. Znamka Audi združuje športnost, eleganco, praktičnost in prostornost. Navdušeni boste nad znamenitim in dinamičnim zunanjim videzom ter naravnost izjemnim užitkom v vožnji skupaj z najbolj napredno in dovršeno tehnologijo v notranjosti. Odkrijte posebno ponudbo izbranih modelov in naročite vaš novi Audi popolnoma po vaših željah!