STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Žiga Pangos

Že kot majhen otrok sem si ’’razbijal’’ glavo, ko sem med vožnjo z avtomobilom poslušal radio. Ni mi bilo namreč jasno, kako se je tisti stric ’’spravil’’ v tako majhno škatlico v avtomobilu in zakaj ni nikoli žejen ali lačen, ima luč tam notri, kam hodi kakat?! No, potem sem pa zrastel, vsaj na nek način ... Med menjavo različnih služb, sem nekako končal v gostinstvu, najprej kot natakar, nato še kot picopek. Iskreno povedano, služba ni bila slaba, ampak od vedno me je nekako privlačil radio. Najbrž zaradi povezave z glasbo, ki mi je od vedno blizu, saj od malih nog igram kitaro.

Tako sem nekega dne slišal na enem radiu oglas za avdicijo, prijavil sem se in kmalu postal moderator ... kar si ne bi nikoli mislil. Minili sta dve leti in prišel je čas za spremembo, tako sem pristal med Caprisovci ... v najboljši ekipi, kar sem jih kdaj spoznal, kjer smeha in dobre volje nikoli ne manjka.

Ko nisem na Caprisu, svoj prosti čas rad preživim v garaži, kjer že nekaj časa oživljam svojo Mazdo ali pa poprimem za kitaro in kaj zabrenkam. Poleti smučam na vodi, pozimi na snegu, rad imam senco ob vročih dnevih in kamin, ko sneži, nisem ljubitelj zelenjave, sem pa sladkarij in hitre hrane! :-)