STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Dan odprtih vrat v Piaggio Centru Koper - in mi smo bili tam!

19. maj 2023

Dolgo smo ga napovedovali! Dan, ko smo združili motorje in mikrofone!


Na prvem izmed dveh dnevov odprtih vrat Piaggio Centra Koper smo se vse popoldne družili z ljubitelji motociklov in čudovitimi dvokolesnimi lepotci, ki dišijo po Italiji: Piaggio, Vespa, Aprilia in Moto Guzzi. Žiga Pangos in Žiga Rustja sta vse popoldne oddajala iz vsem poznanega salona z veliko izbiro motorjev, opreme in vsega, kar motoristi naravnost obožujejo.

Poleg tega, da sta se v živo oglašala iz Piaggio Centra Koper, sta se celo preverila v znanju vožnje zmogljivega, priročnega in ekološko usmerjenega Piaggio 1, ki velja za izjemno uspešno prodajani električni skuter. Trenutno ga lahko v salonu preverite, se vanj zaljubite in po akcijski ceni tudi nabavite (da bo poletna pot na plažo še lažja). Na več kot 400 kvadratnih metrih salona pa najdete tudi nekoliko večje dvokolesne igrače, predvsem pa spoznate (in tudi brezplačno preverite) Aprilio SR GT 125, ki jo lahko peljete tudi z izpitom za B kategorijo (po šestih opravljenih urah v avtošoli brez glavne vožnje).

    Kako pa zveni, ko se naša dva voditelja peljeta s Piaggiom 1 po gokart progi v Kopru?

V Piaggio Centru Koper vas bodo sprejeli tudi na drugi dan odprtih vrat, in sicer v soboto, 20. 5. 2023. Na vas čakajo ves dan, zato se oglasite pri njih, če ste pravkar ugotovili (ali ugotavljate že dlje časa), da je v vaši garaži prostora ravno za odličen motor. Čakajo vas številne ugodnosti, motorji in testne vožnje!