STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

FOTO: Največji oglaševalski dogodek spet v Portorožu, letos tudi z Radiem Capris

Včeraj se je v Portorožu zaključil 31. Slovenski oglaševalski festival (SOF). Rdeča nit letošnjega festivala je bila "komu zaupati v dobi digitalizacije?" Kaj je še pravi medij, kdo ustvarja kakovostne vsebine, ter katerim medijem lahko zaupamo. Osrednji letni dogodek oglaševalske stroke v Sloveniji, ki ga organizira Slovenska oglaševalska zbornica, se je letos torej ponovno vrnil v Slovensko Istro, natančneje v portoroški Avditorij.

Festivalski utrip je zaokrožila Zlata noč, slavnostna zaključna prireditev, kjer so bili razglašeni prejemniki oglaševalskih nagrad in stanovskih priznanj. Slavili so agencija SHIFT, A1 Slovenija, produkcijska hiša Instant, Zavod Radio Študent in Mercator. Nagrado Oglaševalska osebnost je prejel Mitja Tuškej, strateg in partner v Formitas skupini. Kdo so še prejemniki nagrad si lahko pogledate na tej povezavi.

Radio Capris se je letos prvič pojavil v vlogi uradnega festivalskega radia, za prijetno razpoloženje vseh zbranih pa je na prizorišču skrbel naš Luka (Kendi DJ). Mojca Briščik, izvršna direktorica Slovenske oglaševalske zbornice je že pred samim festivalom izrazila upanje, da letošnji dogodek za SOF-a in Radio Capris prinaša dolgoročno sodelovanje in prijateljsko vez.

Sodelovanje je pozdravil tudi Mitja Čehovin, odgovorni urednik Radia Capris: "Vesel sem, da se je SOF ponovno vrnil k nam. Posebej me veseli, da je povratek 'domov' prinesel tudi začetek sodelovanja med največjim oglaševalskim dogodkom v Sloveniji in najbolj poslušano radijsko postajo v regiji. Direktorici SOZ se iskreno zahvaljujem za izkazano zaupanje. V naslednjih mesecih našo radijsko postajo čaka nekaj konkretnih novosti in nadgradenj, ki so povezane prav s področji, o katerih je bilo govora na letošnjem festivalu. In ravno letošnji SOF nam je pri nekaterih dilemah ponudil jasne odgovore."

Se vidimo na 32. SOF-u!

Vse fotografije (foto: Jaka Ivančič):