STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Brezplačno smo pomagali 100 malim podjetnikom

31. avgust 2020

Radio Capris je že 26 let tesno povezan s prebivalkami in prebivalci v Obalno-kraški regiji, v veliko podporo pa je tudi lokalnemu gospodarstvu. Tako se je v minulih dneh zaključil še en odmeven projekt – projekt brezplačne podpore manjšim lokalnim podjetnikom, ki ga je Radio Capris zasnoval takoj po epidemiji Covid19. Projekt je k sodelovanju pritegnil res neverjetno število podjetnikov iz Obalno-kraške regije. Do konca avgusta je brezplačni programski čas dobilo 100 podjetnikov, ki so se zaradi "korona krize" znašli v stiski.


"Zavedamo se, da je v luči stabilnosti gospodarskega trga potrebno povezovanje in hitro reagiranje v kriznih časih. Mali podjetniki so pomemben steber gospodarstva tudi v lokalnem okviru in ti so običajno najbolj na udaru. Zelo dobro se zavedamo svoje vloge in zato smo tudi tokrat ustvarili projekt, s katerim smo jim pomagali prebroditi to težko obdobje," je ob zaključku akcije povedal naš odgovorni urednik Mitja Čehovin.

Akcija »Skupaj mi in vi« je sicer potekala tudi na naši Facebook strani, kjer si lahko vsa predstavljena podjetja ogledate v arhivu.