STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Capris vam ga natoči! Brezplačno!

02. junij 2024

AKCIJA SE JE IZTEKLA!

Na Radio Capris in obalne ceste se je vrnila najbolj priljubljena akcija vseh časov – Capris vam ga natoči! Ponosni smo, da se nam letos prvič pridružujeta bencinski servisi MOL in INA, ki ste ju tudi naši poslušalci zagotovo že spoznali. Servisi MOL in INA so namreč mesto, kjer lahko napolnite rezervoar, se okrepčate in tudi spočijete!

Letos bo brezplačno gorivo teklo v potokih! Najbolj zveste poslušalce pa bomo nagrajevali povsod, pridemo tudi v zaledje slovenske Istre! Natankali bomo tudi nekomu, ki bo med sprehodom opazil in fotografiral rumen Caprisov avtobus (spodaj več).

Komu bomo natočili brezplačno?

Do sedaj smo med vas razdelili že 20.000 nalepk zvestobe, ki so na voljo v različnih motivih, seveda pa v naših akcijah veljajo prav vsi motivi, tudi t.i. »ovčke« iz leta 2014. A ker vemo, da je med vami kar nekaj tistih, ki ste svoj avto v zadnjem letu zamenjali, nalepke pa nimate, smo seveda uredili ponatis. Svojo brezplačno prevzemite na Radiu Capris, na MOL-u na Bonifiki in v Porsche Koper.

Seveda še naprej poslušajte Radio Capris, kar pa je v tej akciji najbolj pomembno je, da svojo zvestobo Caprisu pokažete tudi tako, da enega od simpatičnih motivov nalepk zalepite na zadek svojega avtomobila. Mi vas bomo prej ali slej opazili na cesti, vas ustavili in brezplačno natočili na MOL-u! Poleg tega vas bomo obdarili tudi z zavojem legendarne pijače Cockta, ki praznuje že častitljivih 70 let obstoja.

Kdaj bo Caprisova patrulja zvestobe v akciji?

Od ponedeljka 27. maja bomo z novo Škodo Superb iz Porsche Koper na cesti ves dan. Ulovimo vas lahko na poti v službo ali na tržnico, srečamo pa se lahko tudi popoldan, ko boste odhajali na fitnes ali na plažo. Caprisova patrulja zvestobe bo vsepovsod! Kar pa je posebej pomembno: ko vas bomo ustavili, bomo natočili brezplačno - brez posebnih dodatnih vprašanj ali drobnega tiska.

Kako pa mi natanka Caprisov avtobus?

In nekaj še za tiste, ki si želite možnosti za brezplačno tankanje še povečati: zagotovo ste na cesti med Koprom in Piranom v zadnjem letu opazili najlepši avtobus: rumeni "Caprisov avtobus". Tako kot v lanski akciji, velja tudi letos: ko ga boste med sprehodom opazili na cesti, ga fotografirajte! Fotografijo pa nato čimprej objavite na Facebooku ali Instagramu (ob tem nas obvezno označite - @radiocapris). Med vsemi, ki boste fotografijo avtobusa objavili na socialnih omrežjih, bomo nekoga razveselili in mu brezplačno natočili na MOL!

Podjetje MOL svojo maloprodajno dejavnost izvaja preko lastne mreže prodajnih mest, bencinskih servisov, ki so prisotni po vsej Sloveniji in na katerih je strankam na voljo vrhunsko EVO gorivo. V letu 2016 so na prodajnih mestih začeli predstavljati Fresh Corner ponudbo, ki je odgovor na zahteve sodobnega kupca, ki si želi tudi na poti odličen svež obrok in vrhunsko kavo.

Na temelju desetletnih izkušenj so se zavezali vrhunski kvaliteti goriv ter drugim produktov in storitev, ki jih ponujajo v mreži bencinskih servisov. Njihova vizija je biti prva izbira kupcev, zato nenehno nadgrajujejo in razvijajo ponudbo, z njo pa oblikujejo podobo bencinskih servisov prihodnosti.

MOL Move je tu! Včlanite se v program zvestobe MOL Move, točite ceneje in uživajte v  nagradah, ki jih nikoline zmanjka! Se vidimo na MOL-u.

NOVA ŠKODA SUPERB – elegantna in sodobna zasnova, prepoznavna in dinamična oblika, zaradi katere je Superb pravi paradni konj avtomobilov znamke Škoda. Izjemno praktična in prostorna notranjost. Škoda Superb je zanesljiv partner na katerega lahko računata, ne glede na to ali se peljete na poslovni  sestanek ali na družinski izlet. Škoda Superb vam nudi prvovrstno udobje prvega razreda in zagotavlja edinstveno vozno izkušnjo.