STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Caprisov El Panino: 18. maja gremo na Golič

11. maj 2024

Že odštevamo dneve do novega El panina! V soboto, 18. maja, se bomo skupaj odpravili na Golič, na hrib, ki ima prav poseben čar. Na pohod bomo štartali iz zelo znanega planinskega izhodišča - Zazida, ki je včasih bil obdan z obzidjem.

Odpravili se bomo po lažji neoznačeni poti, za katero bomo do vrha potrebovali uro in 45 minut. Golič je travnat greben s katerega se odpira lep razgled na Istro, morje, Snežnik ter seveda na Slavnik. V lepem vremenu se lahko vidi tudi Dolomite in zahodni del Julijskih Alp.

Na vrhu bomo svoje lačne želodčke potešili z odličnimi panini iz Mlinotesta, kajti tudi tokrat bodo za nas pripravili 200 različnih, bogato obloženih sendvičev. Za žejo pa bomo med vas razdelili osvežilne vitaminske vode Cedevita, ki nam bodo dale veliko vitaminov, magnezija in cinka.

Na pohod bomo štartali ob 8.30 s parkirišča (pri igrišču) v Zazidu.

Po koncu pohoda bomo pri Caprisovem kamijončinu že prav tradicionalno z žrebom podelili številne nagrade naših zlatih sponzorjev.

Vas zanima, kaj bomo imeli s seboj?

SWY Brand je za nas pripravil proteinske čokoladice, majice, nogavice in ostale izdelke za športno aktivne. FOSTPRINT SPORT (Soria Natural) bodo delili stekleničke za odlično pripravo telesa pred treningi in za več energije pred pohodom. Poleg stekleničk pa še nekaj njihovih darilnih paketkov. Polleo sport (poslovalnica Koper) je tudi tokrat pripravila bogate športne pakete. Kavarna Zvon bo srečnežu podarila bon za celo torto, Argeta nas bo razvajala s slastnimi namazi, za dozo kofeina bo poskrbela odlična turška kava Barcaffe Black'n'Easy, med nagradami se bodo skrivali tudi boni za Picerijo Vesuvio ter ajvarji in džemi Bakina tajna. Prvič pa se nam bo pridružilo podjetje Infraslim Koper, ki bo podelilo kar nekaj darilnih bonov za njihove super storitve.

Pa da ne pozabimo še na srečo! Tudi tokrat bo z nami Srečomobil, ki nas bo razveselil s super srečkami.

Vse te nagrade bomo do Zazida pripeljali s Kio Sportage iz Avtocentra KIA Jereb.

Kliknite na naš Facebook dogodek, prijavite se in povabite še prijatelje! V primeru slabega vremena bomo objavili nov datum.

Ne pozabiti: Caprisovih rutk ter kartic, ki so jih, poleg žetončkov za srečelov, oblikovali in natisnili pri GT Design! Vabljeni so tudi štirinožni pomagači. Udeležba na pohodu je na lastno odgovornost.