STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Caprisov koncert: trg po treh letih ponovno poln do zadnjega kotička!

V petek je Radio Capris na koprskem Titovem trgu pripravil največjo koncertno zabavo v Slovenski Istri - Caprisov koncert 2022.

Ta se je letos na ustaljeno prizorišče vrnil po treh letih, privabil pa 3.000-glavo množico. Večer se je pričel s pol drugo uro trajajočim nastopom zasedbe Danilo Kocjančič Friends, ki je odigrala vse največje Danilove uspešnice, tudi Dober dan, Amerika in Anita ni nikoli, nato so na oder prišli Dej še'n Litro, skupina šolanih pihalcev, trobilcev in tolkalcev iz Slovenske Istre in Krasa, ki so občinstvo dobro ogreli za vrhunec večera, ko je na oder prišel Magnifico.

Vse do 1. ure smo vsi na trgu v en glas prepevali hite, kot so Silvija, Hir aj kam hir aj go in 24.000 baci. Večer sta povezovala naša jutranja voditelja, Suzana Srdić in Nejc Špeh, koncert pa je imel tudi dobrodelno noto.

Obiskovalci so na koncertu lahko kupili Urbanovo srečko (s tem pa prispevali za dečka Urbana, ki se je rodil z gensko okvaro, zaradi katere ne more hoditi in govoriti) ali sodelovali v dobrodelnem srečelovu Obalnega društva proti mučenju živali. Koncert je naša radijska postaja organizirala s podjetjem Koda Events.

Dogajanje se je s koprskega trga okrog 1. ure zjutraj preselilo v Nook Bar, kjer je potekal uradni after party Caprisovega koncerta. Nekaj sto žurerjev je vztrajalo do 4. ure zjutraj.

Radio Capris zdaj že napoveduje nov dogodek. V soboto, 25. junija, se bo zgodil CAPRISOV BOAT PARTY. Edini tovrstni dogodek pri nas bo letos organiziran že tretjič. Lokacijo žura na barkah bomo sporočili prihodnji teden. S 4. julijem pa se radijski studio za dva meseca seli na obalne plaže. Podrobnosti sledijo.

Vse fotografije petkovega dogajanja (avtorja sta Jaka Ivančič in Jakob Bužan):

Pokrovitelji koncerta so bili Trgo ABC, Srečomobil (Loterija Slovenije), Hausbrandt in Varuh zdravja (Vzajemna). Hvala tudi Vinakoper za pogostitev: