STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

ČASTIMO CEL TANK GORIVA! Vi zalepite, mi natočimo!

26. maj 2023

AKCIJA SE JE 26. MAJA ZAKLJUČILA!

Mi ne počivamo! V ponedeljek na Capris in na naše ceste prihaja najbolj težko pričakovana akcija leta, v kateri bo brezplačno gorivo teklo v potokih! Tokrat vas bomo nagrajevali tudi v zaledju, saj naša patrulja zvestobe obišče tudi Marezige, Šmarje, Dekane, Korte ... pridemo pa tudi v Ilirsko Bistrico!

Imate našo nalepko nalepljeno na avtomobilu? Do sedaj je svojo nagrado prejelo že prek 700 poslušalk in poslušalcev Radia Capris! Pridruži se jim! "Nalepkarje" bomo iskali ves dan, od jutra do poznega popoldneva!

Gre zelo enostavno: vi nalepite nalepko na zadek avtomobila, mi pa vas ulovimo nekje na cesti. Ko vas ustavimo, je tank goriva vaš! Na naš račun! Da bodo vaši jekleni konjički odžejani bo seveda poskrbel OMV, ki skrbi za vašo zanesljivo mobilnost že od leta 1992.

Imate že našo novo nalepko? Lani smo prav v tej akciji prvič predstavili novo serijo nalepk ki so še lepše, bolj atraktivne in zelo zaželjene predvsem zato, ker so na njih stavki, ki jih domačini najpogosteje uporabljamo (npr.: "KOŠA MONA", "NISO LHKE", "BRIŽNA MOJA ISTRA" ipd.) in se v zadnji radijski sezoni večkrat dnevno pojavljajo tudi v programu Radia Capris! Svojo lahko prevzamete na našem radiu (Pristaniška 4, Koper) ali na Porsche Koper (Ankaranska cesta 10, Koper).

Caprisova patrulja zvestobe pa bo hitrejša in bolj prepoznavna s čisto novim VW Taigo R-Line iz Porsche Koper! Ko vas ustavimo, si ga dobro oglejte, saj Taigo R-Line vsem športnim navdušencem ponuja kakovostno in privlačno zasnovano opremo, ki zagotavlja visoko raven udobja in se ponaša z napredno tehnično zasnovo. Rezultat sta markantna zunanjost in notranjost.

Več o tem lepotcu, ki ponuja nepozaben vtis, si lahko preberete tukaj.

In nekaj še za tiste, ki si želite možnosti za brezplačno tankanje še povečati: kot gotovo veste, je na obalne ceste v minulih tednih zapeljal "Caprisov avtobus", ki ga ne morete zgrešiti. Če ga med sprehodom opazite na cesti, ga fotografirajte! Fotko pa nato objavite na Facebooku ali Instagramu (ob tem nas obvezno označite). Med vsemi, ki boste fotografijo avtobusa objavili na socialnih omrežjih, bomo nekoga razveselili z brezplačnim tankom goriva na OMV!