STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

El Panino 3: Vremščica nas bo morala ponovno počakati

Žal moramo tudi tokrat sporočiti, da EL PANINO zaradi slabe vremenske napovedi odpade! Ampak Vremščica nas bo prej ali slej dočakala :) Nov datum sporočimo kmalu!

Dobimo se ob 8.00 na travnatem parkirišču pri odcepu za vas Volče. Na Vremščico se bomo odpravili po srednje položni lahki označeni poti, do vrha  pa bomo hodili približno eno uro in pol.  

Lokacija štartnega mesta  (parkirišča):

Kot vedno bo tudi tokrat z nami Agraria, ki je ponosni generalni partner naših pohodov in na vsakem El Paninu poskrbi za preprosto najboljše sendviče iz Istre in Pingo sok! 


Seveda pa ne bo šlo brez nagrad. Nepogrešljiv podpornik naših pohodov je trgovina Iglu Šport Koper (Ogrlica Koper). Za izžrebane obiskovalce so pripravili super darilne pakete. Sicer pa jih le obiščite tudi v njihovi trgovini, saj nudijo bogat izbor kvalitetne pohodniške, gorniške, plezalne in kamping opreme. Z njihovo Iglu kartico pa nakupujete 10 % ceneje.

Ker je za sladoled vedno primeren čas, bomo na pohodu podelili bone za brezplačne kepice odličnega domačega sladoleda iz Kavarne Kapitanija. Tudi tokrat pa ne bo manjkala trgovina za hišne ljubljenčke - Mr Pet Koper, saj bo za vse štirinožne pohodnike pripravila priboljške, za njihove skrbnike pa lepe nagrade. Z nami bo tudi Gostilnica Caprese, ki bo delila darilne bone za odlične pice. Po odlično izkoriščenem sobotnem jutru pa si lahko privoščite sproščanje v savnah in to brezplačno, za kar bodo poskrbeli Wellness Mirta v San Simonu.

Udeležba na pohodu je na lastno odgovornost.

Generalni pokrovitelj pohodov:

Prijatelji in podporniki pohodov:

Glasba bo slišana iz JBL zvočnika, ki ga dobite v: