STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

FOTO: Caprisov plažni studio je oddajal iz Portoroža!

15. avgust 2021

Hvala vsem za super družbo! Caprisov plažni studio je za letos zaprl svoja vrata. Vidimo se ponovno prihodnje leto! Aja, če si slučajno zamudil "mini koncerte", ki so jih naši glasbeniki izvedli pred plažnim studiem, jih lahko poiščeš na tej povezavi.

Ekipa Radia Capris, uradnega radia poletja 2021, tudi v avgustu ne bo počivala. Naš plažni studio smo namreč preselili na Centralno plažo Portorož. V sodelovanju s Turističnim združenjem Portorož, Avditorijem Portorož in Okoljem Piran bomo vsak popoldan program oddajali iz najbolj oblegane slovenske plaže!

Kot ste že vajeni, tudi tokrat obiskovalci pri nas ne boste ostali praznih rok. Pripravili smo vam namreč prekrasna poletna darila, veliko zabavnih točk, animacije za otroke in veliko drugih presenečenj. Poskrbeli bomo seveda tudi za poletne hite, pozitivno vzdušje, hladno osvežitev in slastne grižljaje!

Veseli bomo vašega obiska na Centralni plaži Portorož! Kje se nahajamo? Smo čisto v osrčju portoroške plaže, ne boste nas zgrešili! 

Ob 17. uri bomo nekaj posebnega pripravili tudi za naše najmlajše: z atraktivnimi akrobatskimi točkami bomo delovne dni namreč popestrili člani plesno-akrobatskega kluba Flip!

 * AŽURNE FOTOUTRINKE LETOŠNJEGA DOGAJANJA NAJDETE NA DNU *

Poleg Caprisovih rumenih majčk, plažnih brisač in drugih poletnih rekvizitov, so prekrasna darila prispevali naši partnerji:

Zato, da smo avgusta z vami na plaži v Portorožu gre zahvala združenim močem Okolje Piran, Turistično združenje Portorož in Avditorij Portorož. V Portorožu so letos pripravili dogodke za mlade in stare in za vse "gušte"!
Tukaj si lahko ogledate spored vseh dogodkov, vabljeni pa tudi k poslušanju našega radia, saj bomo gostili nekaj zanimivih gostov!
V Avditoriju imajo tudi pester program v avgustu, poklikajte in si ga oglejte:
https://www.avditorij.si/si/program/

Povsod je lepo, a v Lipici najlepše!

Kobilarna Lipica letos praznuje 441 let. Zato smo si v Lipici zadali prav poseben cilj: da pokažemo, kako ponosni smo na Lipico, naj jo to poletje obišče 44.100 gostov! Boste med njimi tudi vi?

Kobilarna Lipica je simbol slovenstva, tako kot Postojnska jama ali Bled. Preprosto moraš jo obiskati, se s kočijo zapeljati po zelenih travniških prostranstvih in začutiti energijo belih konj. Lipicanci se že veselijo ponovnega snidenja z obiskovalci!

Ali ste vedeli, da se lipicanci ožrebijo temni in šele s časom postanejo beli? Povabimo vas k nam, v Lipico, kjer boste odkrili številne skrivnosti in zanimivosti o lipicancih ter prijetno združili s poučnim.

Ob vašem obisku lahko na digitalnem števcu v vsakem trenutku spremljate, kako blizu cilju smo. Pripravili smo tudi sladkorček za vse ljubitelje konj: vsak 441. obiskovalec prejme brezplačno vstopnico!

Prenovljeni Hotel Maestoso 4* Superior je  odprl svoja vrata 

Z unikatnim interierjem in v sozvočju z zelenim posestvom smo v Lipici ustvarili novo, izvirno podobo Hotela Maestoso 4*superior. Prenovljeni hotel je v juliju odprl svoja vrata prvim gostom. Razvaja jih s 139 sobami, a la carte restavracijo Gratia in kongresnim centrom Conversano. Spoznajte ga in se zaljubite v novo doživetje Lipice.

Med najbolj privlačnimi pridobitvami prenovljenega Hotela Maestoso 4*superior je njegova nova, drzna podoba, ki ga povezuje z zelenimi pašniki in belimi lipiškimi ograjami, obenem pa sledi značilnostim Krasa in najsodobnejšim svetovnim trendom. 

Poletni glasbeni večeri s Slavkom Ivančičem in Aniko Horvat 

Že v petek, 23. julija, ob 19. uri bo v restavraciji Gratia v Hotelu Maestoso 4*superior priložnost za poletni glasbeni večer s Slavkom Ivančičem. V petek, 30. julija, bo gostja poletnega večera Anika Horvat, celoten program petkovega poletnega dogajanja v Lipici pa si lahko ogledate tukaj.

Poletja si seveda ne moremo predstavljati brez Bestway Slovenija. Bestway je vodilno podjetje za zabavo na prostem in eden najbolj znanih svetovnih proizvajalcev napihljivih proizvodov. Kot priznana blagovna znamka so izjemno popularna in iskana tako zaradi dolgoletne tradicije, ki zagotavlja kakovost izdelkov, kot zaradi inovativnosti svojih izdelkov, saj se ti neprestano posodabljajo in v marsikaterem segmentu izdelkov orjejo ledino.

Napihljivi čolni, kajaki, supi, montažni bazeni, napihljivi masažni bazeni, vse za otroke in odrasle na plaži ter izdelki za tiste, ki radi izstopajo ... Vse, ampak prav vse za letošnje poletje najdeš na Bestway.si

Brezčasna eleganca pročelja hotela Palace, obdana z zgodovinskim parkom predstavlja atrakcijo destinacije. Kempinski Palace Portorož pooseblja edinstveno kombinacijo tradicionalnega in modernega dizajna ter nudi 182 vrhunskih sob in suit, 1500 kvadratnih metrov wellness cetra Rose Spa, šest konferenčnih dvoran z dnevno svetlobo, unikatno Kristalno dvorano in zgodovisni park parkom. Prav tako ponuja dve restavraciji, Fleur de Sel, ki nudi tradicionalno istrsko kulinariko, pripravljeno na moderen način in restavarcijo Sophija, ki je bila leta 2020 nagrajena z Mihelinovim krožnikom, prav tako pa je pogosto prizorišče za dogodke gostujočega kuharja ko hotel obiščejo dobitniki Michelinove zvezdice širom sveta.

Hotel ponosno predstavlja novost v zgodovinskem parku - novo odprta kavarna Forma Viva: naravna senca, italijanska kava in glasba iz vinilnih plošč, ki preko gramofona predvajajo francoske šansone. Sliši se kot prizor iz filmske scene ali iz Francoske Riviere, a vse to se lahko doživi v kavarni v parku hotela, katere namen je približati hotel lokalnemu prebivalstvu in nudi cene sladic ter pijače, ki so popolnoma primerljive z ostalimi gostinskimi ponudniki.

Portorož je bil od nekdaj kraj sreče zaradi svoje lege, prijaznih mediteranskih vplivov in zaradi omamnega vonja vrtnic. Ni čudno, da se je prav tu, med solinami in gričem Svetega Lovrenca rodila legenda – Grand Casinò Portorož, igralnica, ki že sto let bogati letoviško ponudbo jadranskega bisera.

Danes je prenovljen Grand Casinò Portorož igralnica z najstarejšo tradicijo v Sloveniji, ki nudi, poleg klasičnih živih iger na mizah, tudi elektronske rulete in pester izbor najsodobnejših igralnih avtomatov. Vendar Grand Casinò Portorož ni samo pojem igralništva, pri nas se boste zabavali, sprostili in uživali. Goste razvajajo z vrhunsko kulinarično ponudbo - Restavracija Sol Privée, prenovljena v letu 2019, gostom ponuja vrhunske jedi v udobnem in luksuzno opremljenem prostoru, ob najlepšem pogledu na Portorož. 

Za primerno ohlajenost v najbolj vročih dneh, še naprej skrbi Hisense Gorenje studio Koper nasproti stadiona Bonifika, ki je v plažni studio namestil prekrasen Gorenjev hladilnik. Za poslušalce in obiskovalce so sicer pripravili tudi lepa darila, ob tem pa sporočajo, da se njihov studio še vedno nahaja na stari lokaciji, z obnovljenimi prostori in bogato ponudbo kuhinj, klim, televizorjev, hladilnikov in ostale bele tehnike oziroma malih gospodinjskih aparatov!

  

Ledeno, slastno, kremasto, božanskega okusa? Uganili ste! To je Barcaffè Lattiato, ki ste ga že spoznali v različicah Lattiato Vanilla, Lattiato Irish Cream in Lattiato Toffee Caramel. Letos je ta ledena kava dobila še en odličen okus - Lattiato Dark Choco, okus, na katerega ste čakali mnogi sladkosnedi in je tako končno dobil svojo podobo. In to v obliki najbolj priljubljene znamke kave. Barcaffè Lattiato Dark Choco je s 50 odstotkov manj sladkorja in je odličen vir beljakovin, ki telo zmeraj napolnijo z energijo. Razvajanje brez slabe vesti? Absolutno! Tudi v Caprisovem plažnem studiu.