STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

FOTO: Carja med krofi smo letos dostavili tudi carjem naše družbe!

Najbolj zabavno in sladko jutro v letu je tudi letos, že šestnajstič, na Obali potekalo v znamenju največjega pustnega zajtrka.

Tradicionalno smo tudi letos varno in ob upoštevanju vseh vseh ukrepov, med vas razdelili ogromno slastnih Mlinotestovih krofov. Carja med krofi pa smo letos dostavili tudi carjem naše družbe.

Z največjim veseljem smo že od zgodnjega jutra z bogatim pustnim zajtrkom obiskali: poštarje na Pošti Koper, vojake pomorščake v Ankaranu, gasilce na Gasilski brigadi Koper, osebje v ZD Koper, ZD Lucija in Splošni bolnišnici Izola, osebje v Mladinskem zdravilišču Debeli rtič, Center za komunikacijo, sluh in govor Portorož, delavce na Okolju Piran, najmlajše v Centru za usposabljanje Elvira Vatovec Strunjan, delavce v Cestnem podjetju Koper in delavce v Luki Koper.

Zelo smo veseli, da smo tudi carjem naše družbe vsaj nekoliko polepšali ta pustni torek. Carja med krofi - Mlinotest krof dobiš v prodajalnah Mlinček po vsej Obali.

Mlinotest krof je edini krof, ki je prejel letos že sedmič zlato medaljo GZS za odlično svežo sladico, zato je Car med krofi. Poskusite ga in se prepričajte! Ponovno je strokovnjake prepričal s svojo puhasto sredico, okusnim mareličnim polnilom in nežnim sladkornim posipom.