STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

FOTO: Drugi El panino letošnje sezone postregel s sončnim vremenom in čudovitimi vištami

06. april 2024

Sončno sobotno dopoldne smo Caprisovci skupaj z zvestimi poslušalkami in poslušalci izkoristili na najboljši možni način. Drugi El panino letošnje sezone nas je popeljal po poteh Pomjanske pravljice.

Seveda smo se po poti ustavili tudi pri znameniti klopci ljubezni in nato nadaljevali do razgledne ploščadi na Pomjanu, kjer smo ob pogledu na čudovit razgled pojedli okusne, bogate in težko prislužene Mlinotestove panine.

Po vrnitvi v Kampel smo pripravili naš že tradicionalni srečelov. Tudi tokrat so kartice za žige in žetončke natisnili pri GT Design. Za nasmejane obraze pohodnikov pa so z darili poskrbeli naši prijatelji: SWY BrandPolleo sport (poslovalnica Koper), Cedevita, Bakina tajnaKavarna Zvon, Argeta, Barcaffe Black'n'Easy in Picerija VesuvioDa smo sploh imeli dovolj energije za dvourni pohod, so FOSTPRINT SPORT (Soria Natural) delili stekleničke za odlično pripravo telesa pred športnimi napori. Sobota pa ni bila popolna samo zaradi vremena, pohoda in paninov, ampak tudi zaradi sreče, ki jo je s seboj pripeljal Srečomobil.

Caorisova ekipa se je tudi tokrat pripeljala v avtu iz Avtocentra KIA Jereb

Caprisovci ne bi bili Caprisovci, če ne bi poskrbeli za kakšno presenečenje. In ker je Pomjanska pravljica znana po čudovitih razgledih, smo se odločili, da poslušalce odpeljemo še do najlepše vište na Obali - k Vinski fontani v Marezige. 43 srečnežev je do tja in nazaj peljal prepoznaven rdeči starodobnik. Gostilna Karjola, ki je znana pa odličnih domačih jedeh, istrski kulinariki in gostoljubju, nam je na razgledni ploščadi postregla z odličnimi bobiči, seveda pa smo poskusili tudi ponos istrskih vasi - domačo žlahtno kapljico. In vse to z osupljivim razgledom na zaledje in koprski zaliv. Zagotovo je to nekaj, kar si želite videti v živo. 

Pohvala in zahvala vsem vam, ki ste bili tudi tokrat z nami na El paninu, poskrbeli za odlično vzdušje, smeh in zabavo, pa tudi za to, da ste spoštovali naravo in jo pustili nedotaknjeno. Za vse tiste, ki pa še niste bili z nami, boste novo priložnost imeli v soboto, 18. maja, ko se skupaj odpravljamo na Golič. Se vidimo!

Foto: Jaka Ivančič