STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

GLASBENI PIKNIK: Vi nam glasbeno željo za 1. maj, mi vam darilni paket Kotányi

23. april 2024

Bliža se 1. maj, mednarodni praznik dela, ko si vas bo večina vzela čas, da skupaj s prijatelji in sorodniki preživite super dan. Zadišalo bo po žaru, na katerem se bodo pekle tako mesne kot zelenjavne dobrote.

A si predstavljate 1. maj brez dobrih začimb in odlične glasbe?

Zagotovo ne! Zato je tu Capris, ki skupaj s podjetjem Kotányi - svet začimb in zelišč ponovno pripravlja pravi glasbeni piknik. Za 1. maj boste slišali največje žur uspešnice in to tiste, ki jih boste izbrali prav vi! Že zdaj oddajte svojo glasbeno željo v spodnji obrazec.

V tednu med 22. in 26. aprilom bo Tine izbral glasbene želje in vas nagradil s Kotányi paketom presenečenja, ki bo kot nalašč za vašo piknik zabavo. Pohitite, oddajte glasbeno željo in bodite del Caprisovega glasbenega piknika.

"Spice up my life oziroma Začini moje življenje!", je slogan podjetja Kotányi, ki od leta 1881 skrbi za začinjenost vaših kulinaričnih dobrot. Predvsem ob praznikih, ko večina vas kuha. Poskrbijo za začinjenost tako sladkih kot slanih obrokov in začimbe Kotányi navdušujejo s pestrim izborom, mešanicami ter tudi vizualno privlačnostjo. So praktične za uporabo in "inventar" vsake slovenske kuhinje.

Je pa Kotányi s svojim svetom zelišč stalni partner Caprisovega glasbenega piknika, saj smo prepričani, da ni prvomajskih praznikov, ko ne bi vsak od vas imel kakšno začimbo Kotányi s seboj. Spremljaj njihovo Instagram stran, kjer redno objavljajo super objave, ki te bodo navdušile.

Vi poskrbite za žar manjado, Capris pa za top glasbeno zabavo!