STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Jutranja ekipa dan začenja z okusnimi zajtrki: ALPRO - RASTLINSKI UŽITEK ZATE

09. junij 2024

Naša jutranja ekipa je tista, ki na radio pride zgodaj zjutraj in so vedno prvi, ki začenjo z delom. So pa tudi prvi, ki postanejo lačni in vsak dan radi začnejo s fantastičnim zajtrkom.

Zato so v podjetju Alpro - rastlinski užitek zate uslišali njihove jutranje "potrebe" in jim poslali velikooo pošiljko rastlinskih izdelkov Alpro, s katerimi si bodo pripravili okusen zajtrk. Prisluhni jim ter ustvarjaj z njimi. Kava oziroma kava z mlekom, kosmiči ali oboje? Vseeno je, naredi si svoj zajtrk Alprofantastično okusen. Se sprašuješ, kaj in kdaj bodo naši jutranjci pripravljali za zajtrk v živo med vodenjem oddaje? Prisluhini jim v ponedeljek, 10., sredo, 12. in petek, 14. junija že od 6. ure dalje.

Alpro je že več kot 40 let evropski pionir na področju rastlinske prehrane. Slovenski potrošniki so v Nielsenovi raziskavi prepoznali prednosti izdelkov Alpro in napitkom podelili naziv Produkt leta. Alpro je evropski pionir na področju rastlinskih nadomestkov za mleko in jogurte. "Veseli nas, da so to prepoznali slovenski potrošniki in nam podelili naziv produkt leta," povedo v podjetju Alpro. Tokrat predstavljajo ovseni napitek Alpro THIS IS NOT M*LK, ki ni mleko, je pa takega okusa in 100 % rastlinskega izvora. Ob bok mu postavljajo nežen Mandljev napitek Alpro, brez sladkorjev in sladil. Napitki so naravno brez laktoze, obogateni s kalcijem in vitamini.

Alpro izdelki so prava izbira pri tvoji rastlinski prehrani, ne glede na to ali si fleksetarijanc, vegetarijanc ali vegan. Okusni izdelki Alpro iz soje, ovsa, kokosa in mandljev, ki enostavno vabijo, da jih poskusiš. V slovenskih trgovinah je na voljo raznovrstna paleta izdelkov Alpro. Izbiraš lahko med sojinimi napitki in jogurti, vsemi vrstami mandljevih, kokosovih in ovsenih napitkov, kavami, skyri in proteinskimi pudingi. Rastlinski jogurti in napitki so naravno brez laktoze, brez sladkorja ter obogateni s kalcijem in dragocenimi vitamini. Z njimi si pripravi fantastično okusen zajtrk ne glede na to, ali Alpro ješ z žlico, piješ iz kozarca, ga dodaš v svoj najljubši muesli ali vliješ v jutranjo kavo.