STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

FOTO: Pristaniški dan je bil WOW! Letos smo prvič oddajali v živo!

Ekipa Radia Capris je letos prvič svoj studio preselila na potniški terminal, kjer se je odvijal Pristaniški dan, ki vsako leto maja poteka v organizaciji Luke Koper. Vreme je zdržalo, obiskovalcev pa je bilo ogromno!

OGLEJ SI TUDI NAŠE VODITELJE, KI SO V LUKI KOPER POPRIJELI ZA RAZLIČNA DELA (KLIKNI)

Na Pristaniškem dnevu so bili z vami tudi naši jutranji voditelji: Manca, Aljaž in Žiga, ki so program v živo oddajali med 10. in 17. uro. Številnim najmlajšim poslušalcem smo za nekaj trenutkov prepustili mikrofon in jim za uspešno opravljeno delo tudi predali priznanje za "uspešno opravljeno delo" radijskega voditelja.

 

V Luki Koper so za obiskovalce pripravili ogromno dogajanja skozi ves dan, mesta za brezplačne vodene ogledi pristanišča z avtobusom so bila sicer zapolnjena že prvi dan. Luko so si nekateri lahko ogledali tudi s turistično ladjo Laho.

Dogajanje so popestrili tudi člani Pihalnega orkestra Koper, mažoretke in člani uličnega gledališča, ki so pripravili dve gledališki predstavi.

Prisotne so razveselili foto stojnica, ogled luke z VR očali, iskanje skritega zaklada, eksperiment na temo "Moč morja, sonca in vetra", gasilski poligon za otroke ter predstavitev orjaškega gasilskega vozila Luke Koper z dvižno roko in prebojno konico, ki se lahko pohvali z nazivom edinega tovrstnega vozila v Sloveniji.

OGLEJ SI TUDI NAŠE VODITELJE, KI SO V LUKI KOPER POPRIJELI ZA RAZLIČNA DELA (KLIKNI)

Caprisov studio so sicer obiskali številni poslušalci in tudi gostje: Marina Jelen (vodja PR službe v Luki Koper), Vojko Rotar (član uprave in delavski direktor), Kristjan Stojakovič (skladiščnik na terminalu za sipke tovore), Boštjan Brlek (vodja področja operative) in Branko Matič (upokojeni delavec Luke Koper in predsednik Društva upokojencev Luke Koper). Neposredni prenos pa se je začel s krajšim pogovorom z Nevenko Kržan, članico uprave Luke Koper.

Posnetek pogovorov z najmlajšimi poslušalci:

Posnetek pogovora z Nevenko Kržan, članico uprave Luke Koper:

Posnetek pogovora z Vojkom Rotarjem (članom uprave in delavskim direktorjem):

Posnetek pogovora z Marino Jelen (vodjo PR službe pri Luki Koper):

Posnetek pogovora s Kristjanom Stojakovičem (skladiščnikom na terminalu za sipke tovore):

Posnetek pogovora z Boštjanom Brlekom (vodjo področja operative):

Posnetek pogovora z Brankom Matičem (upokojenim delavcem Luke Koper):

Foto: Jaka Ivančič

Vse fotografije: