STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Križanke na Caprisu: najbolj zabaven jutranji trening možganov

Na Caprisu imamo problem ... Vsako jutro rešujemo križanke, ki niso ravno enostavne. Imamo pa tudi Špeha in Suzy, ki nujno rabita pomoč, ker se jima vsako jutro "zatakne". Včasih manjkata le dve črki, drugič cela beseda.

Ko se odpravljate v službo ali pripravljate otroke za šolo oziroma jeste zajtrk, vas na hudomušen način vabita, da jima pomagate reševati križanke. Gre za najboljšo jutranjo telovadbo možganov na Obali, vendar naloga ni lahka! Brez vaše pomoči enostavno ne bo šlo. Zato jima pomagajte in za to pomoč boste nagrajeni! Podjetje   Venka Vojo   je za vas pripravilo darilne pakete za najboljšo jutranjo sladko razvado. V paketu vas čaka čokolada proizvajalca GOLDKENN in brezalkoholni napitek RumISH in GinISH.

GOLDKENN REMY MARTIN čokoladna tablica z likerjem

Konjak je pijača, pri kateri se ne sme hitet. Enako velja za čokolado Goldkenn Remy Martin Cognac čokoladna tablica z likerjem, saj je na njeni embalaži tudi znani logotip proizvajalca konjaka Centaure. Vrhunska švicarska mlečna čokolada z likerjem iz konjaka Remy Martin je nežen simbol razkošja, prefinjenosti in elegance. Vznemirljiv okus te čokolade ni podoben ničemer drugemu. Odvijte sijočo zlato folijo, da odkrijete čokoladico z osmimi segmenti okusne mlečne čokolade, od katerih se vsak skriva v karamelni kapsuli, napolnjeni s posebnim likerskim sirupom na osnovi finega šampanjskega konjaka znamke Remy Martin. Segmenti čokolade Goldkenn Remy Martin so precej veliki, zato jih je prijetno uživati ​​počasi, brez naglice in v sproščenem okolju. Z to čokolado vam ni treba skrbeti za razpoloženje. Kompleksni okusi čokolade se bodo razkrili, ob nadaljnem okušanju in ustvarili edinstveno senzorično izkušnjo. Dišeča in omamna, ta kombinacija okusov dveh premium znamk bi očarala vsakogar. Čokoladna tablica je idealna kot elegantno okusno darilo ali lep dodatek za romantično srečanje.

GOLDKENN AMARULA čokoladna tablica z likerjem

Najboljša švicarska mlečna čokolada, 37% kakav, napolnjena z likerjem Amarula, ki je kremni liker iz Južne Afrike. Liker je narejen iz plodov afriškega drevesa Marula, ki ga po domače imenujejo tudi Slonovo drevo ali Poročno drevo.

GOLDKENN COINTREAU čokoladna tablica z likerjem

Ta razkošna čokoladna tablica z likerjem Cointreau odlikuje najboljša švicarska mlečna čokolada in bogato likersko presenečenje Cointreau. Triple sec liker z okusom pomaranče, proizveden v Saint-Barthélemy-d'Anjou v Franciji. Uživa se ga kot aperitiv in digestiv ter je sestavni del več znanih koktajlov. Prvotno se je imenoval Curaçao Blanco Triple Sec. Uživajte v uspešnici likerja, zavitega v razkošno čokolado. Ne poskušajte se upirati!

GOLDKENN MORAND WILLIAMINE čokoladna tablica z likerjem

Okusna švicarska tablica iz mlečne čokolade (37% kakav), napolnjena z likerjem iz hrušk Morand Williamine.
Blagovna znamka Williamine pripada Distillerie Louis Morand & Cie SA. Hruške William izvirajo iz bližnjih sadovnjakov in so že več kot 100 let tradicionalni pridelek Valaisa.

Se vam že cedijo sline?  Paketu pa bodo dodali še nekaj ostalih svojih izdelkov, ki vas bodo navdušili! Si že kdaj reševal križanko in za pomoč pri samo eni besedi bil nagrajen?   Na Caprisu je to možno prav vsako jutro!

Pokrovitelj: