STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Jana Pogačnik

Se bi zlagala, če bi rekla, da sem prišla na radio po naključju, saj sem radijske veščine pilila kot srednješolka na drugi radijski postaji. Je bila pa želja po mikrofonu, ko sem kasneje delala v šolstvu, tako velika, da me je življenje naplavilo točno tam, kjer sem želela ves čas biti. In to je tukaj z vami. Glede na razgibano in sproščeno delo pa se mi včasih zdi, da sem še vedno v vrtcu.

Obožujem delo na radiu, ker rada govorim, pa me doma nihče ne posluša. Ker počnem nekaj, kar mi je všeč. Pa tudi to ne bi bilo nič brez fenomenalnih sodelavcev, sproščenega vzdušja, skupne jutranje kave, kar odtehta tudi zgodnje vstajanje.

Sicer pa imam seveda tudi svoje življenje izven radia. Rada imam najmlajšega člana naše družine, svojega vnuka, ker poskrbi, da mi nikoli ni dolgčas, tudi kadar bi si želela, da bi mi bilo. Rada imam družbo svojih dolgoletnih prijateljev in naše debate, večerno posedanje ob dobri hrani in pijači. Ne boste verjeli, ampak rada imam tudi zgodnje vstajanje, ker so jutra najlepša. Rada imam poletje in vse kar sodi zraven. Včasih sem zelo rada hodila in spoznavala visokoležeče kraje, danes pa so leta verjetno naredila svoje in se raje pustim razvajati. Rada pojem, ampak zadnje čase žal samo še v svoji kopalnici. Rada, ah dovolj, še tako ste preveč izvedeli.