STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

KVIZ NA ŽVELTO - poiščite Caprisovce na mestnih ulicah in dobite brezplačno nakupovanje v Sportini Park center Koper

Caprisovci se bomo v prihodnjih dneh večkrat sprehodili po ulicah Kopra in v okolici nakupovalnega centra Park centra Koper, med vas - naše zveste poslušalce. Vedno se radi podružimo z vami, zato vas bomo že v začetku tega leta razveselili in bogato nagradili! Pripravili smo vam zabaven Kviz na žvelto, kjer lahko v zgolj 30 sekundah dobite kar 140 EUR brezplačnih nakupov v Sportini v Park centru Koper.

Ulovili vas bomo med vašim sprehodom, poti v trgovino ali na pijačo s prijatelji. Vi morate le sprejeti in odgovoriti na 5 preprostih vprašanj. Naše skupno srečanje se splača, saj bomo v vseh dneh skupno podelili sklad 1.500 EUR darilnih bonov Sportina.

Kje bomo in kdaj? Spremljaj nas in sledi našima Facebook in Instagram profiloma ali pa nas preprosto najdi. :)

V priljubljenem nakupovalnem središču le korak od doma, Park centru Koper, do 27. januarja potekajo razprodaje v vseh poslovalnicah.  Zato ne zamudite in jih obiščite! 

Sicer pa ponujajo nepozabno nakupovalno izkušnjo, tudi v trgovini S/O Sportina, ki se nahaja v prvem nadstropju centra. Prodajalna prinaša mešanico urbanih očarljivih znamk, kot so Esprit, Fracomina, Marx, Morgan, Only, Parfois, Tally Weijl in Vero Moda. Poleg ponudbe za ženske v S/O Sportini čaka tudi moške pestra izbira znamk, kot so Jack & Jones, Marx, Antony Morato in Tom Tailor. Posamezne kose zlahka kombinirate in zato vedno znova ustvarite novo modno podobo.

Uživajte v udobnih in kakovostnih oblačilih za najrazličnejše priložnosti in neomejeno svobodo izražanja. Obiščite trgovino S/O Sportina, kjer vas vse leto čakajo ugodne cene.

Pokrovitelja: 

Preberi pravila in pogoje sodelovanja: