STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Lidl Slovenija z donacijo presenetil Lions Club Ankaran

Tudi letos nam družbo v Caprisovem plažnem studiu dela Lidl Slovenija. Vsak petek se obiskovalci in poslušalci razvajate ob božanskih sladoledih Gelatelli in Bon Gelati, zabavali smo se z Zdravkom Lidlom, podarili bon za 40 evrov za nakupe v Lidlu, za češnjo na torti pa so poskrbeli z veliko donacijo, ki jo je Lidl Slovenija danes predal Lions Clubu Ankaran.

V studiu nas je obiskal član Lions Cluba Ankaran Aleksander Pahor, Lidl Slovenija pa ga je presenetil s predajo donacije v višini 1.000 evrov, ki ga bodo porabili za nakup šolskih potrebščin in ostalih pripomočkov za otroke iz socialno ogroženih družin pod okriljem Centra za socialno delo Južna Primorska. Presenečenje je bilo popolno:

Osnovni cilj lionizma je pomagati vsem, ki so pomoči potrebni. Ob temeljnem programu lionizma, skrbi za slepe in slabovidne, slovenski Lionsi, med katerimi so tudi ankaranski, izvajajo še številne druge oblike pomoči: pomoč slušno prizadetim, socialne programe, boj proti drogam, pomoč pri nabavi medicinske opreme, delujejo pri varovanju okolja, pomagajo otrokom in mladim, skratka, odzivajo se na potrebe pomoči potrebnih.

Njihovo poslanstvo je ustvarjati in krepiti duha sporazumevanja med ljudmi vsega sveta za človekoljubne potrebe in prostovoljno pomagati v ožjih in širših skupnostih.

Ustvarimo boljši svet je projekt Lidla Slovenija, ki je nastal že leta 2013, poslušalcem pa ga je predstavila Tina Cipot, vodja korporativnega komuniciranja pri Lidlu Slovenija.

Hvala Lidlu Slovenija za donacijo, Lions Clubu Ankaran pa za vsa dobra dela!