STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Plažna turneja še zadnji teden v Ankaranu! Obljubamo vam ogromno zanimivega dogajanja!

Radio Capris svoj radijski studio tudi letos seli na plaže. Začeli bomo v RESORTU ADRIA ANKARAN. Vaši najljubši radijski prijatelji vas bodo v Ankaranu pričakali vsak julijski popoldan med 14. in 18. uro. Kaj vam obljubljamo letos? Seveda en kup poletnih hitov, številne zanimive goste, plažne aktivnosti, top darila naših prijateljev in ledeno hladno osvežitev. Pridružite se nam lahko preko radia, interneta, družbenih omrežij – še najbolj veseli pa bomo vašega pozdrava v živo, tik ob morju v Resortu Adrie Ankaran.

AŽURNE FOTOUTRINKE LETOŠNJEGA DOGAJANJA NAJDETE SPODAJ!

Presrečni smo, da so se našemu vabilu letos odzvali tudi številni prijatelji – partnerji POLETJA 2022, ki bodo skrbeli za vaše dobro razpoloženje in super darila!

Še preden jih razkrijemo, pa moramo omeniti nekaj zelo posebnega, česar se bodo razveselili najmlajši prijatelji. Za otroke smo med 17. in 18. uro namreč pripravili prav posebno dogajanje, ki se bo odvijalo pred Caprisovim plažnim studiem. Ob ponedeljkih bodo v organizaciji Osrednje knjižnice Srečka Vilharja Koper potekale bralne urice, ob sredah bodo za plažne igre in animacijo skrbele Vesele rokice, četrtek pa bodo z atraktivnimi akrobatskimi točkami popestrili člani plesno-akrobatskega kluba Flip.

(foto: Dean Grgurica) Vse poslušalke in poslušalce bomo seveda tudi lepo obdarili. Poleg Caprisovih plažnih brisač, kapic "Si kej v giru" in drugih poletnih rekvizitov, so prekrasna darila prispevali naši partnerji Lidl Slovenija, Vitapur, Vode Active O2, Škerjanc, Bestway Slovenija, Karcher, Braunemon in Hisense studio Gorenje Koper.

Utrinki dnevnega dogajanja na plaži Adria Ankaran:

Za sladoledno razvajanje vseh obiskovalcev bo na plaži vsak petek poskrbel Lidl Slovenija. Le kdo se lahko upre izvrstnim sladoledom Gelatelli in Bon Gelati? Korneti, lučke in banjice so pripravljeni iz najboljših surovin in vam ponujajo slastno osvežitev v vročih dneh. Izdelki Gelatelli in Bon Gelati so rezultat dolgoročnega sodelovanja z Lidlovimi partnerji in so izdelani iz visoko kakovostnih sestavin. Skupaj z dobavitelji in kupci, v Lidlu oblikujejo ekskluzivne recepture, v želji, da na njihovih policah dobite izdelke izvrstne kakovosti po ugodni ceni. Zaveza Lidla Slovenija namreč je, da kupcem ponudijo več, več za vas, že 15 let. Prepričajte se sami, preizkusite izdelke Gelatelli in Bon Gelati! Najdete jih v trgovinah Lidl.

Si od nekdaj želite trendovske brisače, ki bo dopolnila vaš poletni videz? Mehkoba, izjemna vpojnost in skrbno izbran videz so ključne lastnosti nove kolekcije plažnih brisač Svilanit. Doživite ekskluzivno udobje in poletno brezskrbnost na vsakem koraku! Svoj poletni videz pa dopolnite s trendy plažno torbo Svilanit. Na voljo v vseh trgovinah Vitapur in na www.vitapur.si. V našem plažnem studiu boste poslušalci lahko prejeli tudi prekrasna darila Svilanita - med drugim tudi rumene plažne brisače Radia Capris.

To poletje se lahko osvežite z odličnimi funkcionalnimi vodami ACTIVE O2, ki vsebujejo čisto naravno mineralno vodo iz Bavarskih Alp, naravne okuse in dodan naravni kisik. Vode Active O2 imajo nizko vsebnost kalorij. Steklenička z visoko kvalitetnim zamaškom, ki ne pušča ter različno variacijo okusov je moderna in cool. Idealna za na pot, ko se ukvarjaš s športnom, kupuješ ali se voziš naokoli. Vsak trenutek s teboj. Tudi na plaži v Ankaranu, kjer bomo vsak popoldan z vodami Active O2 osvežili vse obiskovalce.

Ste kdaj obiskali plažo, na kateri ne bi opazili vsaj enega izdelka Bestway Slovenija? S svojo pestro ponudbo napihljivih izdelkov pa tudi bazenov so namreč nepogrešljivi partner vsakega poletja! Bestway Slovenija je vodilno podjetje za zabavo na prostem in eden najbolj znanih svetovnih proizvajalcev napihljivih proizvodov. Napihljivi čolni, kajaki, supi, montažni bazeni, napihljivi masažni bazeni, vse za otroke in odrasle na plaži ter izdelki za tiste, ki radi izstopajo ... Vse, ampak prav vse za letošnje poletje najdeš na spletni strani Bestway.si. V plažnem studiu tudi letos poslušalce čaka kopica krasnih napihljivih izdelkov, ki vam jih bo podarila naša ekipa.

Z nami na plažah je to poletje tudi Kärcher center Koper, ki nima samo visokotlačnih čistilnikov, temveč številne izdelke za domačo in profesionalno rabo - od čistil do čistilnikov zraka in avtomatov za vodo. Iz množice odličnih izdelkov izstopajo baterijski sesalniki s svojo maksimalno svobodo gibanja, visoko sesalno močjo in majhno težo. Tukaj so še odlični sesalniki za mokro ali suho sesanje. Njihova izjemna sesalna morč bo zagotovo vrnila WOW efekt v vaš dom in okolico. Kärcher center Koper bo nekomu od poslušalcev v juliju podelil tudi baterijski sesalnik VC 6.

Z nami to poletje na plažah tudi Braunemon. Gre za prehransko dopolnilo, ki je namenjeno predpripravi kože na intenzivno sončenje v poletnem in zimskem času. Braunemon vsebuje hranilne snovi (beta karoten, riboflavin, pantotensko kislino, vitamin E, vitamin C) v količinah, ki so varne tudi ob dolgotrajnem jemanju. Braunemon ne vključuje sestavin živalskega izvora in glutena! Braunemon NI namenjen kot obramba pred opeklinami in NI namenjen kot zamenjava za kreme z zaščitnim sončnim faktorjem, ampak kot dodatna zaščita in nega kože od znotraj. Braunemon je za poslušalce pripravil veliko krasnih darilc, ki jih dobite v našem plažnem studiu v Ankaranu.

Letos se nam pridružujejo tudi iz podjetja Škerjanc. Poleg akcijske ponudbe vrtne garniture Vegas, lahko v podjetju Škerjanc najdete še celo paleto različnih miz in stolov ter si z njimi polepšate teraso. Opremijo vse, od domačih vrtov do teras gostiln, barov in kmečkih turizmov. Strankam svetujejo pri izbiri opreme, barv in skladnosti glede na prostor uporabe. V podjetju Škerjanc zagotovo vedo, kaj delajo. Gre za družinsko podjetje z dolgo tradicijo na področju proizvodnje in prodaje pohištva, predvsem stolov in miz iz različni materialov – na trgu je prisotno že od leta 1993.

Tudi v letošnjem poletju za primerno ohlajenost poletnih napitkov skrbi Hisense Gorenje studio Koper, nasproti stadiona Bonifika, ki je v plažni studio namestil čudovit Gorenjev hladilnik. Za poslušalce in obiskovalce so sicer pripravili tudi lepa darila, ob tem pa sporočajo, da v njihovem prodajnem studiu najdete bogato ponudbo kuhinj, klim, televizorjev, hladilnikov in ostale bele tehnike oziroma malih gospodinjskih aparatov!

Letos se nam na plažah pridružuje tudi nakupovalno središče Park Center Koper, ki je za poslušalce pripravil veliko darilnih bonov za brezskrbno nakupovanje. Prav v teh dneh Park center Koper predstavlja veliko poletno nagradno igro, z nagradnim skladom 3.000 evrov v darilnih bonih. Odpravi se na poletni nakup, ki naj bo višji od 40 evrov in sodeluj! V izbrani prodajalni centra ali na parkcenter-koper.si najdi letak, skeniraj QR kodo ter počakaj na žrebanje! Noro poletje v Park centru Koper – vsak nakup šteje!