STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Mačkon Rafael bo prvi Caprisov kosmati voditelj v letu 2022

Tudi v novem letu bo Caprisov jutranji šov imel nove sodelavce! Kot gotovo veste, gre za kosmate voditelje, a tudi take, ki potrebujejo veliko ljubezni in predvsem nov dom. Skupaj z Obalnim društvom proti mučenju živali bomo v torek v studio sprejeli jutranjega kosmatega voditelja, tokrat bo to mačkon Rafael.

Štirinožec bo celo jutro ali pa še dlje, preživel z našimi voditelji in raziskoval radijske prostore. Nedvomno boste v etru včasih zaslišali tudi njegovo mjavkanje :) Spoznali boste njegovo žalostno zgodbo in tudi to, zakaj je ostal brez ušes (mimogrede, muce lahko brez ušes živijo povsem normalno življenje).

Tudi Rafael pa bi zagotovo zase našel kaj v prodajalni Mr. Pet – trgovino za vaše ljubljenčke. S svojo odlično založeno prodajalno v Kopru (nakupovalni center Supernova – Ankaranska cesta 4), ostaja nepogrešljivi sopotnik pri nakupu hrane in vsega, kar potrebujejo vaši psi, mačke, glodalci, ptice, ribice itd...

Vsem strankam seveda ponujajo številne popuste in ostale ugodnosti, zato jih nujno spremljate tudi preko družabnih omrežij Mr. Pet. Trgovina Mr. Pet Koper je redni spremljevalec naše rubrike na Caprisu – Jutranji kosmati voditelj.

Poleg tega, da bo poskrbela, da bo imel naš gost vse jutro ogromno priboljškov, bodo nagradili tudi vas, zveste poslušalce. Če boste pomagali najti nov dom brezdomčku, ki bo skupaj z našimi voditelji vodil jutranji program ali mu celo ponudili nov dom, boste nagrajeni! Mr. Pet Koper je pripravil veliki darilni bon za nakup zaloge hrane za vaše ljubljenčke oziroma vašega novega družinskega člana.

Vse informacije o možnosti posvojitve zapuščene mačke ali psa (tudi kosmatega voditelja) dobite pri Obalnem društvu proti mučenju živali: 031 349 823 ali obalno.dpmz@gmail.com.