STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Na Caprisovem jutranjem koncertu žuralo 800 rock navdušencev!

10. november 2023

Caprisov jutranji koncert v Snack baru je letos podrl vse rekorde. V zgodnjih jutranjih urah smo pred službo peli in plesali na največje uspešnice skupine Tabu.

Petek smo začeli tako, kot se spodobi - z odličnim, glasnim in norim jutranjim koncertom. Ozračje v Snack baru v Žusterni je z oddajanjem v živo popestrila jutranja ekipa - Žiga, Manca in Aljaž, še dodatno pa je obiskovalce razgrela skupina Tabu. Slišali smo njihove največje hite: Dobra vila, Ocean, Poljubljena, Divje ... Marsikateri delovnik se je za obiskovalce začel nekoliko kasneje kot običajno, saj edinstvenega jutranjega žura ni želel zamuditi nihče. Vzdušje nabito z rock energijo je že ob 7. zjutraj spominjalo na najbolj nor večerni žur. Občinstvo se je pod odrom prepustilo divji glasbi Tabujevcev.

Caprisov jutranji koncert pa ne bi bil popoln brez odlične kave Bar2000 in toplih briošev, ki so jih vsi prisotni na dogodku dobili popolnoma brezplačno. Skupno je ekipa Snack bara skuhala okrog 800 kav in spekla 400 briošev, kar je največ doslej. Kot ze za rock koncert spodobi, je Piaggio center Koper za vse predane motoriste pred Snackom parkiral številne zadnje modele Moto Guzzijev. Se vidimo na jutranjem koncertu 2024!

Vas zanima, kako smo se imeli? Tako:

Za prve občutke in komentarje na jutranjem koncertu smo povprašali tudi naše poslušalce:

Katarina Samobor, prvi glas skupine Tabu, nam je zaupala, da so na jutranjem koncertu v taki obliki nastopili prvič:

Foto: Jaka Ivančič