STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Najbolj zaljubljen par na Obali bo za valentinovo prejel popolno romantično razvajanje

05. februar 2024

Prebudite Kupida v sebi in na lep, nežen, melodičen, lahko tudi strasten in predvsem ljubeč način izpovejte svojo ljubezen na Caprisu. Izpoved ljubezni najbolj zaljubljenega para na Obali prinaša popolno valentinovo razvajanje za dva. Le en par se bo lahko na dan zaljubljencev, v sredo, 14. februarja, prepustil ljubezni in razvajanju - na naš račun. Ljubezen nima meja, zato lahko prijavo pošlje on njej, ona njemu ali ona njej oziroma on njemu.

Prijava je izredno preprosta. Vse, kar morate storiti, je to, da se prepustite čustvom in pošljete posvetilo namenjeno ljubljeni osebi oziroma nam poveste, zakaj sta vidva najbolj zaljubljen par na Obali!

**Nagradna igra zaključena - Prijave so zaprte!

Tisti par, ki nas bo najbolj prepričal ali s čustveno izpovedjo spravil do solz, pa nas na valentinovo obišče v živo na radiu in nato vaju z avtom Geely Atlas pro iz TRGO ABC-ja pošljemo na masažo in savna razvajanje v Cliff SPA Belveder. Aja, dan zaljubljencev bosta zaključila z večerjo v Restavraciji Kamin Belvedere, s čudovitim razgledom.

Partnerja valentinovega na Caprisu sta: 

TRGO ABC

Obliko modela ATLAS PRO so še izboljšali tako, da so mu priskrbeli mišičasto in elegantno vizualno identiteto, zaradi katere je na cesti izjemno prepoznaven. Novi Geely Atlas Pro je na voljo s širokim naborom inovativnih sistemov za aktivno varnost in pomoč vozniku, ki so vključeni v paket ADAS Level 2. Za njihovo delovanje skrbijo radar, 5 kamer in 8 ultrazvočnih senzorjev. Eden od teh sistemov – inteligentni tempomat – vzdržuje razdaljo do avtomobila spredaj ter samodejno upočasnjuje in pospešuje vozilo Atlas Pro.  Geelyjeva inovacijska strategija 4.0 je usmerjena v uvajanje najnaprednejših tehnologij, namenjenih zmanjšanju porabe goriva in škodljivih izpustov v ozračje. To pomeni popoln prehod na novo generacijo visoko zmogljivih turbo motorjev, razvitih v sodelovanju z Volvom. Na Trgo ABC se lahko naročite na testno vežnjo in spoznate Geely Atlas pro osebno. ž

CLIFF SPA BELVEDER IN RESTAVRACIJA KAMIN BELVEDERE

Toplina ki te objame, sprosti in napolni z novo energijo. Privoščite si sami ali v dvoje razvajanje v Cliff Spa Belveder. Poleg različnih vrst neg obraza, telesa in raznovrstnih masaž, vam ponujamo še savna center (s finsko, turško in bio zeliščno savno), manjši bazen s teraso z razgledom na morje, fitnes in VIP Spa za dve osebi.Nepozabno razvajanje za vaše dobro počutje, ki ga lahko nadaljujete z vrhunsko kulinariko v Restavraciji Kamin na Belvederju. Ponudba vključuje predvsem sezonske istrske in ribje specialitete, Na voljo pa je tudi pester nabor mednarodnih jedi. Osnova za pripravo izvrstnih domačih jedi je ekstra deviško oljčno olje z geografskim poreklom, ki ga pridelujejo sami. Saj veste oni vedno pravijo: "Kjer užitkom dodamo razgled".

Zaljubljenci, javite se, za vajino valentinovo poskrbi Capris!