STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Največji pustni zajtrk: sladkali vas bomo z Mlinotestovim carjem med krofi

07. februar 2021

Ni pusta brez... KROFOV! Caprisovci bomo po vsej Obali delili carja med krofi - odlične koprske Mlinotest krofe. Letošnji največji pustni zajtrk na Obali bo sicer potekal nekoliko drugače. 

V skladu z vsemi varnostnimi protokoli in ukrepi bomo obiskali in posladkali carje naše družbe, zdravstveno osebje, javne uslužbence in najmlajše v vzgojno izobraževalnih zavodih za otroke s posebnimi potrebami. Nismo seveda pozabili na vas, najboljše poslušalce.

Spremljajte našo Facebook stran, saj bomo kmalu razdelili na stotine slastnih Mlinotest krofov. Zagotavljamo vam, ti krofi so naši - domači in res dobri!

(fotografija iz arhiva)

Najbolj sladko in zabavno pustno dogajanje na Obali bomo ustvarili s Carjem med krofi - Mlinotest krofom, ki ga dobiš v prodajalnah Mlinček po vsej Obali.

Mlinotest krof je edini krof, ki je prejel letos že sedmič zlato medaljo GZS za odlično svežo sladico, zato je Car med krofi. Poskusite ga in se prepričajte! Ponovno je strokovnjake prepričal s svojo puhasto sredico, okusnim mareličnim polnilom in nežnim sladkornim posipom.

Mlinotest je slovensko podjetje s 150-letno tradicijo in svežimi idejami. S skrbno izbiro najboljših surovin in celostno kontrolo procesa izdelave skrbi, da na vaše mize prihajajo kakovostne klasične dobrote in okusne jedi po meri novih časov. Zato vsako leto prejema nagrade, medalje in priznanja za izdelke kruha, testenin, pekovskega peciva in slaščic. Kdo ne pozna Mlinotest pašte, polente, ješprenja, zdroba, moke, kruha in slaščič? Vsi so carji, a največji med njimi je Mlinotestov krof – resnični Car med krofi.