STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Okus poletja 2022 - vi predlagate in izglasujete

Tudi letos bomo z vašo pomočjo dobili Okus poletja 2022 – sladoled Radia Capris. Izberete in izglasujete ga poslušalke in poslušalci. Lani vas je najbolj prepričala kombinacija, ki jo je predlagal Viktor: "poletni pihljaj" - jagoda s koščki ananasa, posuta s kokosom. Katera kombinacija okusov bo zmagovalna to sezono? Kdo bo imel največ fantazije in idej, da sestavi sladoledni hit tega poletja?

Predlagaj svojo in izpolni spodnji obrazec. Morda boš ravno ti nagrajen s kar 200 brezplačnimi kepicami domačega sladoleda iz Kavarne Kapitanija.

Primer v predel Odgovor zapiši: Pistacija s koščki bele čokolade in mandljevim prelivom

Mojstri iz Kavarne Kapitanija bodo pripravili degustacijske kepice petih najbolj zanimivih okusov (na voljo v Kapitaniji po akcijski ceni - od 18. do 21. junija), ki bodo nato šli na glasovanje. Do 21. junija (do 13. ure) boste za svojega favorita lahko glasovali TUKAJ.

Zaključni dogodek in brezplačna degustacija

Zmagovalni okus bo v četrtek, 23. junija, med 16. in 18. uro brezplačno na voljo v Kavarni Kapitanija Koper. Tam bo tudi ekipa Radia Capris in skupaj bomo uradno odprli najbolj slastno sladoledno sezono 2022! Sladoled Radia Capris se bo nato pridružil redni ponudbi odličnih okusov, ki so na voljo v Sladoledarni Karamela Piran in Kavarni Kapitanija Koper!

Nagrade

Predlagatelj zmagovalnega okusa bo prejel 200 brezplačnih kepic sladoleda, ostali štirje finalisti pa vsak po 10 brezplačnih kepic.

Okus poletja bodo pripravili v:

Preveri pravila in  pogoje sodelovanja: