STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Otvoritev poletne sezone: Petar Grašo in Nina Pušlar v živo!

12. februar 2024

NAPOVEDUJEMO! Otvoritev poletne sezone. Petar Grašo in Nina Pušlar v živo! Petek, 14. junij, Titov trg Koper!

Začetek prodaje vstopnic v sredo, 14. februarja, ob 10.00 na Eventim.si!   

Pripravite se na nepozaben glasbeni spektakel, ki bo odprl vrata poletja na edinstven način! Na odru bosta nastopila dva vrhunska glasbenika - hrvaški glasbeni čarodej Petar Grašo ter najbolj priljubljena slovenska pevka vseh časov Nina Pušlar obljubljata večer, ki ga ne boste nikoli pozabili - večer poln strasti, ljubezni in nepozabnih glasbenih trenutkov.


Po razprodanih koncertih v številnih mestih, ki so obnoreli Slovenijo, vam z velikim veseljem predstavljamo enega in edinega - Petra Graša, ki bo v Kopru pričaral čarobno noč, napolnjeno z glasbo, emocijami in zabavo! 

Petar Grašo, priljubljen glasbenik in mojster romantike, nas bo popeljal na glasbeno potovanje, polno njegovih največjih uspešnic, kot so Moje Zlato, Ko nam brani, Volim i postojim in mnoge druge.

Nina Pušlar je s svojo glasbo in osupljivo iskrivo energijo osvojila tako srca poslušalcev kot tudi radijske frekvence in odre. Od začetka svoje kariere, ki se je začela z zmago na bitki talentov leta 2005, je do danes napolnila že skoraj vsa slovenska prizorišča. Dvakrat razprodala Križanke, nastopila v legendarni dvorani Tivoli, posnela sedem studijskih albumov in ogromno uspešnic. Leta 2023 pa je kot prva slovenska izvajalka napolnila Areno Stožice. Njeni nastopi, na katerih skladbe izvaja s priznanimi slovenskimi glasbeniki, so glasbeno in pevsko dovršeni. Nina skozi pesmi izraža sočutje, ljubezen in veselje do življenja, s čimer navdihne slehernega poslušalca.