STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Oceni nekaj skladb in prejmi masko Obala je zakon!

V dneh, ko nas večina svoj čas spet preživlja doma, smo na Caprisu lansirali akcijo, v kateri te bomo malce "zaposlili" in tvojo pomoč tudi lepo nagradili. Kot gotovo veš, na Caprisu skrbno izbiramo vsebine in glasbo, ki jih lahko dnevno poslušate v programu najbolj poslušanega radia daleč naokoli. Želimo ti seveda ponuditi samo tisto najboljše. Tudi uspešnice, ki jih poslušate v našem programu izbiramo izključno na podlagi vaših okusov - s pomočjo mesečnih raziskav, v katerih ugotavljamo, kaj želiš poslušati in česa si ne želiš več slišati v našem etru.

Tokratna raziskava bo nekoliko drugačna, saj se bomo osredotočili na določeno glasbeno obdobje in tudi tukaj bomo potrebovali prav tvojo pomoč! Tvoj trud bomo nagradili z ekskluzivno higiensko "limited edition" masko OBALA JE ZAKON, ki jo boš prejel na dom. Kako se sploh prijaviš k sodelovanju in kaj bo pravzaprav tvoja naloga?

Če (vsaj občasno) poslušaš Radio Capris in si doma v Obalno-kraški regiji nam na naslov glasba@radiocapris.si pošlji sporočilo, v katerem navedi svoje podatke: ime, priimek, kraj bivanja in starost (npr.: Ime Priimek, Izola, 35).

V kolikor boš prišel v izbor poslušalcev, katerim je namenjena tokratna raziskava, boš kmalu prejel povratno sporočilo - povezavo, na kateri boš lahko kar doma ocenil nekaj skladb (predvajani bodo zgolj delčki posameznih pesmi, ki jim boš podal oceno). Vse skupaj ti bo vzelo približno 15 minut časa. Minut, ki nam bodo v neprecenljivo pomoč pri oblikovanju unikatnega miksa hitov za Obalo v prihodnjih mesecih.

Zagotavljamo ti, da tvojega email naslova ne bomo posredovali nikomur, niti ga ne bomo uporabljali v nobene druge namene, kot za obveščanje v namen tokratne raziskave. Po opravljenem "delu" nam boš le še sporočil velikost maske in svoj naslov, na katerega ti bomo poslali Caprisovo obrazno masko OBALA JE ZAKON.

TI NAM 15 MINUT ČASA - MI TEBI NAJBOLJŠO PLAYLISTO ZA OBALO IN EKSKLUZIVNO OBRAZNO MASKO "OBALA JE ZAKON".