STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Še nisi član skupnosti Promet za Obalo? Tu je razlog, da to storiš zdaj!

23. januar 2021

Da ima Radio Capris najbolj natančen in najhitrejši prometni servis na Obali, že veste. Naša brezplačna telefonska številka 080 1079 vam je na voljo prav vsak dan v tednu in ne uide nam prav nobena prometna posebnost. Z vašo pomočjo vsak dan skrbimo za varno pot v službo ali domov - že nekaj let tudi v zelo priljubljeni Facebook skupini Promet za Obalo. Še niši član? Čimprej se nam pridruži!

V skupini je že 13.600 prometnih informatorjev z Obale in ponosni smo, da lahko danes rečemo, da na Caprisu vsak dan, kot edini radio, objavimo prav vse radarske in policijske kontrole, čisto vse zastoje, napovedane ali izredne zapore cestnih odsekov, podatke o gnečah na mejnih prehodih ... Promet za Obalo slišite takoj po novicah ob vsaki polni uri ter ob uri in 30 minut. Za razliko od drugih radijskih postaj, na Caprisu prometno posebnost objavimo takoj, ko jo prejmemo. V primeru prometne nesreče ali posebnosti, ki bi lahko vplivala (tudi) na vašo varnost, se z informacijo vključimo v program tudi med hitom, ki se v tistem trenutku predavaja.

Prometni servis Radia Capris je v programu aktiven vsak delovni dan med 6.00 in 18.00, ob vikendih pa do 15.00.

Ste vedeli, da je Radio Capris edina komercialna radijska postaja v Sloveniji, ki je slišna v predoru? Že od odprtja predora Markovec nas lahko brez prekinitev slišite tudi v obeh "ceveh" predora, in sicer na frekvenci 107,9 MHz.