STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Sestavi rimo za brezplačno nakupovanje v Supernovi Mercator Koper!

Pred vstopom v praznični december bomo poskrbeli, da boste nagrajeni in da se bodo praznični nakupi pričeli brezplačno! Klara bo od ponedeljka, 21. novembra dalje, vsak popoldan med poslušalce razdelila Supernova Mercator Koper darilno kartico v vrednosti 40 EUR. Vsak dan eno!

Gre za novost, ki jo uvajajo v Supernovi Mercator centru Koper. V centru pa trenutno skrbijo tudi za prenovo središča, ki bo še bolj vabljivo ter prijazno za vaše nakupovanje.

Sodelovanje pa še nikoli ni bilo tako enostavno! Vse, kar morate storiti je to, da svoji domišljiji prepustite prosto pot. Na osnovi "Supernova Mercator Koper" sestavite rimo in nam jo pošljite. Izpolnite spodnji obrazec z vsemi podatki in v predel ODGOVOR zapištei rimo (PRIMER: "V Supernovo Mercator Koper rada grem, tam nakupujem in kaj dobrega pojem.").

Med vsemi bo Klara izbrala najbolj simpatične in zanimive ter vas nagradila!

Iskanje popolnega darila še nikoli ni bilo tako enostavno! V poslovalnicah v Supernovi Mercator Koper lahko po novem nakupujete z darilno kartico Supernova. Obiščite jih in preverite pestro predpraznično ponudbo!

Še nimate Darilne kartice Supernova? Naročite si svojo ali razveselite svoje najdražje. Izberite tematski motiv, napolnite kartico s poljubnim zneskom med 10 € in 300 € in se podajte na super nakupe. Kartice veljajo 4 leta od nakupa. Z njimi lahko nakupujete v več kot 700 poslovalnicah v nakupovalnih centrih Supernova po vsej Sloveniji, tudi v Kopru. 

Pokrovitelj:

Preveri pravila in pogoje sodelovanja: