STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Tudi zaključek Ledenega otoka s številnimi gosti iz Izole!

V januarju smo naš studio preselili v izolski park Pietro Coppo, kjer je že od novembra postavljen prečudovit Ledeni otok. Iz Izole smo program v živo oddajali vsak četrtek, petek in soboto, vse do danes. Že v prvem tednu sta se z Izolankami in Izolani družila naša Manca in Žiga, med drugim sta gostila tudi različne zanimive osebnosti. Tako je bilo tudi v drugem tednu, ko sta zanimive sogovornike gostili Klara in Jana. Suzi in Špeh pa sta sklop gostovanj zanimivih Izolanov zaključila v tem tednu. Če ste pogovore v živo zamudili, jih lahko znova poslušate v nadaljevanju.

Draga Misleja Mefa ni potrebno posebej predstavljati. Njegovi obiski našega studia so vedno zelo posebni in zanimivi, tokrat pa je k nam prišel peš. Seveda, v ledeni studio v Park Pietro Coppo. Preveri v posnetku:

Tudi Andreja Jereba ni potrebno posebej predstavljati. Je eden izmed najbolj izkušenih in priznanih slovenskih reli voznikov ter uspešen podjetnik. Kaj nam je povedal ob obisku ledenega studia? Preveri v posnetku:

Obiskali sta nas Sanja in Snežana iz Cliff Spa Belvedere in Restavracije Kamin, ki sta vsem našim poslušalcem zaupali veliko zanimivega o ponudbi. Poslušajte posnetek pogovora:

Na obisku so bili tudi iz Namiznoteniškega kluba Arrigoni Izola. Kako je igrati namizni tenis, kakšne so ambicije, kako izgledajo treningi? Poslušaj v posnetku:

Za presenečenje v četrtkovem večeru so pred našim ledenim studiem poskrbeli odlični Hoops dance. Na ledu so izvedli točko hula hoop plesa, na Ledenem otoku pa je tudi zagorelo:

Ribarnica Levante je družinsko podjetje, ki ga poganja strast do izjemne hrane. Njihova zgodba se je začela leta 2009, podrobneje pa jo je v ledenem studiu predstavila Tina Steffè Božnik. Preveri v posnetku:

Iz Turističnega združenja Izola so pokomentirali izjemne številke, ki so v letu 2022 Izoli prinesle nove rekorde. 160.000 prihodov in 570.000 prenočitev pomeni 24 % več nočitev v primerjavi z lani in kar 11 % več prihodov v primerjavi s predkoronskim letom 2019. Na obisku so bili Nina Petelin, Tjaša Likar in Dean Kocjančič. Ste jih zamudili v živo? Tukaj je posnetek:

Gostilna Doro slovi po izvrstnih jedeh z žara. Posebej velja izpostaviti njihove čevapčiče, s katerimi so se mastile že številne generacije Izolanov. Naš gost je bil Igor, preveri v posnetku:

Iz glasbene šole Izola so prišli na obisk podravnatelj Boris Benčič, profesorica Špela Molek in učenka Martina. Poslušaj posnetek zanimivega klepeta:

V Izolo sta iz Kort "pridrsali" Rozana Prešeren in Slavica Hrvatin iz Kulturnega društva Šparžin. Posnetek pogovora:

Iz Hotela Delfin je na obisk v ledeni studio prišla Daša. Veliko zanimivega smo izvedeli v pogovoru - preveri v posnetku:

Člani navijaške skupine Ribari so nas pred dobrim mesecem obiskali že v našem čarobnem studiu v Kopru, ampak tokrat je Capris prvič v njihovi domači Izoli, zato so na obisk prišli ponovno. Poslušaj, kaj zanimivega smo izvedeli:

Na Manziolojevem trgu v Izoli boste našli tudi zanimivo prodajalno starin oz. antikvariat. Več o ponudbi je povedal Sergio Kraljič:

Ledeni otok se bo v nedeljo ob 19.00 zaključil z nastopom skupine Baby Boom. Gre za projekt, namenjen otrokom vseh starosti in tistim, ki ostajajo to v srcu, predstavili pa so ga tudi v našem ledenem studiu. Preveri v posnetku:

Ena od "hišk" na Ledenem otoku letos predstavlja tudi Di Kappa tartufi. Gre za majhno in mlado družinsko podjetje, katerega moto sta kvaliteta in pristnost. Preverite, kako so se predstavili v našem studiu:

V Izoli domuje tudi kickbox klub, KiT Izola. V studiu nam je nekaj več o tem športu in tudi samem klubu danes povedal Bojan:

Pred sobotnim nastopom sta nas v studiu obiskala Jaka in Nejc iz dueta Accordon. Kaj izvajata in kakšen nastop si lahko obetamo na Ledenem otoku v Izoli? Poslušajte v posnetku:

Ženski pevski zbor Mirta je bil ustanovljen pred štirimi leti v Izoli, in sicer na pobudo petnajstih pevk, ki so se odločile ustanoviti svoje lastno društvo ter ga poimenovati KUD Mirta. Danes so nas obiskale tudi v našem ledenem studiu, če ste gostovanje zamudili, ga lahko ponovno poslušate tukaj:

V Centru za kulturo, šport in prireditve Izola so ob skorajšnjem zaključku Ledenega otoka izredno zadovoljni z izpeljanimi dogodki v zadnjih mesecih. Ob tem pa so z mislimi že pri novih projektih, ki jih je v našem studiu predstavil Erik Toth:

Na obisk je prišel Igor Bordon iz Lions kluba Izola, kjer za 3. februar napovedujejo dogodek v spomin na legendarnega Danila Kocjančiča. Dogodek se bo odvil v OŠ Vojke Šmuc, podrobnosti pa lahko iz prve roke slišite tudi v posnetku:

Čisto za konec oddajanja Radia Capris iz Ledenega otoka v Izoli, so nas obiskali tudi člani Klape Semikanta in ekskluzivno predstavili priredbo velike uspešnice Parnega Valjka. Poslušajte v posnetku: