STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Valentinovo na Caprisu: Ustvarimo planet ljubezni!

07. februar 2021

Ustvari svoj planet ljubezni – zaupaj nam ljubezensko posvetilo preko programa najbolj poslušanega radia. Naj se sliši kako močna je vajina vez, naj izpoved sliši ves planet! Pošlji posvetilo zdaj na: valentinovo@radiocapris.si ali 031 533 288.

Najbolj izvirna in romantična posvetila bomo na Valentinovo prebrali, dodali vajino pesem ter vaju nagradili z velikim Valentinovim darilnim paketom nakupovalnega središča Planet Koper. Tako bosta lahko za romantičen zmenek doma nakupila dobrote za Valentinovo večerjo v vrednosti 40 EUR, se oblekla v ljubezenski predpasnik, zraven pa bomo dodali še nekaj lepih daril trgovin iz Planeta Koper. 

V tem tednu na Caprisu širimo ljubezen, skupaj ustvarjamo planet ljubezni!

Najbolj zaljubljene pare na Obali obdaruje: Največje nakupovalno središče na Obali, ki sledi svetovnim nakupovalnim trendom: Planet Koper.

Obiščita Planet Koper do 11. februarja skupaj, opravita nakup v odprtih prodajalnah in sodelujta v Valentinovi nagradni igri. Vedno je bolje srečo preizkušati v dvoje. A tudi, če preživljate Valentinovo sami, preizkusite srečo v nagradni igri, saj ljubezen - takšna ali drugačna osrečuje!

Planet Koper je vodilni primorski nakupovalni center in kot ga mnogi poimenujejo: priljubljena točka druženja, nakupov in kulinarike. Tudi v teh posebnih časih Planet obratuje, a nekoliko prilagojeno. Obiskovalcem omogočajno varno in prijetno nakupovalno izkušnjo, saj nenehno strmijo k najvišjim higiensko varnostnim standardom. Ponudbo so sicer lani obogatili z mnogimi novostmi: tako boste zdaj v Planetu našli že preko 80 trgovin, pestro paleto gostinskih lokalov in kino. Planet se lahko pohvali s 35.000 kvadratnimi metri prodajnih površin, zagotavlja pa kar 1.000 parkirnih mest.