STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Vzemi si čas, posodi nam glas - pridruži se Klari in Manci

22. oktober 2020

Si upaš?

Na Caprisu na prvo mesto postavljamo svoje poslušalce oziroma vas, naše zveste prijatelje. Z vami in ob vas smo povsod: na delovnem mestu, v avtu, doma, med vsakodnevnimi opravki, v lokalih, restavracijah, na bencinskih črpalkah pa tudi v lepotnih salonih. In ker si tudi ti naš najboljši poslušalec, te vabimo k nam!

Klara in Manca tokrat prepuščata popoldanski mikrofon tebi. Si se od vedno želel preizkusiti pred mikrofonom? Zdaj imaš priložnost! V novi rubriki „Vzemi si čas, posodi nam glas" bomo vsako sredo za eno uro mikrofon prepustili prav tebi. Za „delo na Caprisu" pa boš tudi nagrajen.

Čaka te odličen paket razvajanja v novem ateljeju Oia v Rezidenci Park Lucija. Čim prej pošlji svojo prijavo na program@radiocapris.si. V mail napiši svoje ime, priimek, telefonsko številko in razlog, zakaj se nam želiš pridružiti v popoldnevu na Radiu Capris. ;)

Od 1. oktobra dalje nov atelje Oia v rezidenci Park Lucija ponuja številne storitve: od nega obraza, dlani, stopal, obrvi in trepalnic do masaže. Lahko pa se prepustite edistvenim tretmajem: laminacija obrvi in piling z vulkanskim peskom. Obiščite jih in si kar na spletni strani Ateljeja Oia rezevirajte svoj termin. V tem letu nudijo na vse 20 % popusta!

Prijavi se na program@radiocapris.si in doživi noro, neponovljivo izkušnjo ter se na koncu prepusti nepozabnemu razvajanju. Vzami si čas, posodi nam glas!

Peta se je pred mikrofonom preizkusila poslušalka Jerneja Škrlj.

Četrti se je pred mikrofonom preizkusil poslušalec Nik Novak.

Tretja  je bila na vrsti Tanja Vidic Goršak.

Drugi je bil na vrsti Mariborčan Boštjan Ribič, ki že nekaj časa živi na naši Obali.

Prvo sredo se je v vlogi radijske moderatorke preizkusila poslušalka Vesna Klančar.