STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Zaključna rubrika kosmati voditelj: Obeta se prava pasja zabava!

Junij je mesec, ko sezona naše rubrike Kosmati voditelj odhaja na oddih. V našem studiu smo v tej sezoni gostili: mačka Rafaela, muci Ario in Fatimo, kužka Gala, psičko Brankico, mačkona Igorja in pasja kosmatinca Mariko ter Marlija. To so naši kosmati voditelji, ki so na Caprisu postali radijske zvezde za en dan! V torek, 14. junija, pa bomo ob tej priložnosti na Caprisu pripravili pravo pasjo zabavo. Kdo pride?

To naj bo skrivnost, saj najlepše pustimo za konec. Prisluhnite nam in slišali boste, kdo bo kosmati voditelj tega meseca! V naši družbi bo tudi tokrat Obalno društvo proti mučenju živali, ki nam bo pomagalo pripraviti presenečenje in predsednica Andrea Bogataj Krivec, ki k nam ne pride sama ... :)

Darila za vse vpletene goste pa bodo priskrbeli pridni prodajalci Mr. Pet – trgovina za vaše ljubljenčke. S svojo odlično založeno prodajalno v Kopru (nakupovalni center Supernova – Ankaranska cesta 4) ostaja nepogrešljivi sopotnik pri nakupu hrane in vsega, kar potrebujejo vaši psi, mačke, glodalci, ptice, ribice itd. Vsem strankam seveda ponujajo številne popuste in ostale ugodnosti, zato jih nujno spremljate tudi prek družabnih omrežij Mr. Pet.

Vse informacije o možnostih posvojitve zapuščene mačke ali psa (tudi kosmatega voditelja) dobite pri Obalnem društvu proti mučenju živali: 031 349 823 ali obalno.dpmz@gmail.com.