STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

FOTO & AUDIO: Zaključna rubrika Kosmati voditelj - studio obiskali številni pasji mladiči

Pravijo, da najboljše pride na koncu. In tako je tudi z rubriko Kosmati voditelj, ki smo jo na Caprisu enkrat mesečno pripravljali že od lanskega oktobra dalje. S pomočjo partnerja rubrike trgovino Mr Pet Koper smo spoznali pasji svet in z gostovanjem v našem studiu skušali nekaterim zapuščenim živalim najti nov dom. Gostili smo skupno devet kosmatih voditeljev - no, danes malo več :), tako mačk kot psov. 

To jutro pa je bilo še bolj zabavno, saj so naš studio obiskali številni pasji mladiči. Kosmate kepice, ki so trenutno v oskrbi prostovoljcev Obalnega društva proti mučenju živali, so na Caprisu pripravile pravo pasjo zabavo. Cartanja je bilo na pretek, želimo pa si, da bi vsi naši kosmatinci dobili zaslužen in varen dom.

Ob zaključku rubrike nas je obiskala tudi Andrea Bogataj Krivec, predsednica društva. Prisluhnite, kaj vse je povedala:

 

Navdušenja nad rubriko pa ni skrival niti Mitja Banovšek iz trgovine Mr Pet, ki je povedal:

Hvala vsem, ki ste pomagali ali celo ponudili nov dom zapuščenim živalim in ki ste naše kosmate radijske zvezde sprejeli za svoje. Veseli smo, da je ravno s to rubriko nekaterim uspelo najti dom in se že veselimo novih pasjih obiskov na Caprisu, ker mi OBOŽUJEMO ŽIVALI!

Vse informacije o možnostih posvojitve zapuščene mačke ali psa (tudi kosmatega voditelja) dobite pri Obalnem društvu proti mučenju živali: 031 349 823 ali obalno.dpmz@gmail.com.